Szerintetek nem időpocsékolás pc/ps2/dreamcast játékokkal órákat játszani?
  • Karez
    #129
    Így olvasva ezt a régi topikot én is beálnék az ellentáborba ha lehet (rettegj yoghurt nem lesz könnyű elolvasnod!):

    Nos véleményem szerint már évszázadok óta a játékot amiat találták ki hogy az ember kikapcsolódjon... nem érted várjál leírom még1szer!
    K
    I
    K
    A
    P
    C
    S
    O
    L
    Ó
    D
    J
    No szóval biztos te is voltál kisgyerek nem? Nem mecsboxoztál,legoztál vagy egyébb ilyen tevékenységet végeztél a homokozóban pistike haverodal? Vagy te már akkor is a pénzügyi bux index papírjait figyelted? Jójó értem mi a te bajod a videojátékok...de kérem szépen én is játszok! És ne képzeld azt hogy most 8 órában csak csézek.
    Elmondom neked KURVÁRA meguntam a cs-t.Nem a játék miat azzal semmi baj.A társaság miat....eccerűen fertő volt olyanokal játszani akik 5 percenként beordítoták a mikorfonba hogy "ÉÉÉN VAAGYOK A FASZA GYEREK GYÖKÉR LÁMÁK HAHAHA!" plusz ha ezeket ez egyéneket lelőték máris jöttek ilyenek hogy "MI LELŐTÉL KHÖCSÖG CSÍTER OLOLOL OMG PUWNÉZS!!!4444!!!444!" egyszerűen nem látam értelmét ilyenekel játszani.
    Aztán WoW-oztam is...bezony meglepet mi? Azt is meguntam 2 hónap után...miért? Nem nem a fizetősége miat....eccerűen ottsem találtam normális társaságot...mindneki csak lootolni pvp-zni és hogy ki tud nagyobb szörnyet lecsapni percek allat.Biztos vannak jobb baráti társaságok...én sajna nem találtam ilyeneket bocs....
    És mostanság pc-vel már nem is játszok.Mióta konzol-t vettem inkább azzal játszok SZIGORÚAN ESTE 7-kor 9-ig....plusz ha haver is jönn közösen NETEN ketresztül ps2-n monster hunter-el vadászuk a gonosz dinókra...körben mikrofonon keresztül dőlünk a röhögéstől egymás hülyeségén.
    Végül élményeimen túlépve én azon vok érdemes legalább 1.5 óráig kikapcoslódni valamilyen játékal,filmel (KIVÉVE MAGYAROSZÁG FERTŐ EMBEREI SÓJÁN GYŐZIKE ÉS MÓNYIKÁSÓN!!).Mint te is írtad TE IS JÁTSZOL! Mégpedig a csocsóval,igaz nem videojáték de attól még játszol nem? Én pedig ezekel a véres beles kitalált KIKAPCSOLÓDÁSRA készült játékokal nyüstölöm a ps2-met...megoszotm élményeimet ismerőseimel,moziba járok,csajozok,asztalos szakmán faragok stb. stb. stb. Igaz ha felnőtt leszek sajna már nemtudok ennek a szenvedélynek lemondani,eccerűen ezen nőtem fel és talán ezen fogok megöregedni is,plusz a filmeken.De attól én még élek normális életet is, igaz ekkor nem drogozásal,gyújtogatásal,döntsüg meg a hazudozó miniszterelnöki tömegbunyóba megyek hanem: koncertre járok,lógok a haverokal (akasztófán), és...biztos rossz lehet neked videojátékal játszok.
    No ennyit akartam ezekután ki is röhöghetsz LE-TO-JO-M!