Szerintetek nem időpocsékolás pc/ps2/dreamcast játékokkal órákat játszani?
  • Yoghurt
    #119
    Hát ez nagyon nagy.

    Emberek. 5 azaz öt éve indítottam el ezt a témát, már nem is emlékszem rá, milyen voltam akkor, 2002...

    Szóval a poén az, hogy egy volt osztálytársam, akit szinén nagyon rég nem láttam, mondta, hogy ha szociológus lenne, akkor az SG fórumozókról írna egy cikket, mert itt ilyenek mennek, hogy újreg, régi reg, meg mit tudom én. És akkor eszembe jutott, hogy nekem is van egy regem, ami 2001 es, megnézem, megvan-e még.

    A poén az egészben az, hogy 5 év után belépek az sg be, megnézzem mi van itt, és látom, hogy az egyetlen témára, amit indítottam anno, tegnap írtak, kérdelek:

    Larvin: hogy az anyádba jut eszedbe egy témára írni, ami évek óta halott, és pont egy nappal előtte, hogy én valami hirtelen ötlettől vezérelve újra belépek a szent és hatalmas SG világába...

    A témához meg annyit, kedves fórumozó élőlények, hogy feldobtam egy vitatémát, és nem "véleményt nyilvánítottam".

    Ja, és nem bántam meg, hogy leszoktam minden PC játékról, mert kicsit több értelme van félprofi csocsósnak lenni (országos szinten versenyzek), és zenesuliban gitároztam 3 évet, tagja vagyok egy alternatív színházi társulatnak, vannak előadásaink, az elmúlt 4 és fél év alatt összesen volt 3 hónap, amit barátnő nélkül töltöttem, és a Műegyetemet végzem mellette, már 4 ed éves vagyok, négyes fölötti átlaggal meg van minden tárgyam, szal nemsokára lesz egy jó munkahelyem, sok szabadidőm, amit értelmes hobbikra fordíthatok. Mindezt a sok jót a PC-től való elszakadásnak köszönhetem, persze nem biztos, de a Diabolóra nagyon rá voltam kattanva..

    Na mind1, összegezve, a játék az jó, mint ahogy asszem József Attila mondta: "félek a játszani nem tudó emberektől", csak pl én olyan vagyok, hogy valamit csak teljes gőzzel tudok csinálni, és sok olyan van mint én. Mi sajnos ha elkezdünk játszani, akkor azt napi 6-8 órában fogjuk tenni, és az nem jó. Szóval nekem egyszerűbb volt abbahagyni, mint mértéket tartani. Van aki tudja ésszel csinálni, én nem.

    És még egyszer: hülye kérdés, vagy nem, csak egy témaindítás volt, kéretik nem minősíteni, a hozzászólás nem léte minősíti legjobban a témát. Tehát szerintem nem sok értelme elővenni egy halott témát, és elmondani róla, hogy baromság, mert pont azért volt halott, mert azt érdemli.

    Na csummiiii