Várok mindenkit, akit érdekel a téma, gyakorlott, vagy profi TA-zó, testelhagyó
  • Rotcsa
    #794
    Nekem eddig csak ilyen félig tudatos álmom volt,vagy nem is tudom milennek írjam ezt le.


    Mielőtt elkezdem az álmot mesélni annyit tudni kell, hogy mi váltotta ki az álombéli ébredésem.
    Biztos sokatokkal előfordult már, hogy úgy érezte, előre tudta egy esemény bekövetkeztét, csak ennek akkor lett tudatában, amikor az esemény tényleg bekövetkezett.Akkor döbbentek rá, hogy adott dologra, vagy hasonlóra már gondoltatok, amikor az életben szembesültök vele. Addig ott lappang a tudattalanban.

    Nos, a következőt álmodtam:
    Egy uszodában voltam, annak is egy öltözőjében. Rokonaim voltak még ott.
    Épp öltöztem át, amikor mondta valaki, hogy van egy feladatom:
    Annak a párjával kell kimennem egy szál semmibe, akinek a neve az én szekrényem mellett van, vagy aki az én szekrényemben volt, mielőtt nekem kiadták volna, fene tudja..., zavaros ez, hogy most névre szóló szekrények voltak-e vagy nem, de nem is ez a lényeg,hanem a következő:
    Amikor ezt a feladatot meghallottam, akkor jött ez a "jövő érzés", amit már feljebb említettem.
    Annyival egészült ez ki, hogy jött egy felismerő gondolatom is az érzéssel együtt, miszerint most valahogy sokkal gyorsabban történnek meg azok a dolgok, mint amelyeket mintha korábban már megéreztem volna! Szóval valami nem volt oké, éreztem, hogy most valami érdekes környezetben vagyok, ahol mintha másképp működnének az eddigi szabályok..
    Aztán kimentem az öltözőből, ahol egy folyosóra értem, amely két irányba ágazott:
    Balra irányba, amiről eddig azt hittem, majd a medencéhez visz, kiderült, hogy egy Colosseumhoz hasonló gladiátor-aréna ,ahova ki kellene majd mennem vonaglani valami nővel, egy szál semmiben :D
    (jó nagy marhaság, tudom :D )
    Megijedtem, ezért azt hiszem megfordultam. NA, ekkor egy egész más helyen találtam magam:
    Egy kis tisztás volt, amely úgy nézett ki, hogy van egy kb fél-focipálya méretű zöld, füves terület, amit balról egy beton járda, jpbbról egy folyó határol, de a folyóparton van egy sínpár, amin egy kis erdei gőzmozdony jön velem szemben. Az a filmekből ismert zakatolós, fekete színű, fehér füstöt eregetős :)

    A park közepén van egy kb 20m magas fa,amely előtt pedig olyan 20 m-re egy vas lóca.
    A lóca mellett meg egy pingpong asztal.
    Na, a következő volt itt:
    Még élénken benne volt az előbbi "de fura most valahogy itt" érzés, ezér elkezdtem kérdezgetni anyut, hogy hol van az a nagy uszoda, ahol előbb voltunk. Mondott egy várost.
    Na, erre megkérdeztem, kié ez az uszoda? (ezt a kérdést már tudom,h célirányosan tettem fel, hogy el tudjam dönteni, álomban vagyok-e. Egyre inkább tudatossá kezdett válni az álom.) Mondta erre egyik rokonom nevét. Na, itt már tudtam, hogy mi van! Mondtam is neki: Nem, az övék nem lehet, nekik nincs ilyen épületük!! Hogy még inkább megbizonyosodjak az álomtérről, elhatároztam, hogy a fal tetejéig fogok ugrani. Neki szaladtam, elrugaszkodtam, nem sikerült ugyan a legtetejébe, de tudtam, hogy ekkorát sose lennék képes ugrani függőleges irányba.
    Úgy kb 10m-t ugorhattam.
    Ezután a padot akartam átugrani olyan távolságról, amit tudtam, h lehetetlen . Ez sem sikerült, de tudtam, hogy 16m-t sohasem tudnék ugrani kb 4 lépésből. Épp a pad előtt értem földet.

    Ezt követően magyarázni kezdtem, hogy ez egy álom, stb és éreztem, hogy kezd a tér körülöttem halványodni és fel fogok ébrendi. Így is lett. Szinte azonnal felkeltem.

    Egyszer kipróbáltam azt a technikát, hogy lefekvés után 5 órával fel kell kelni és 40 perc után vissza aludni. Na, ez a technika szerintem nagyon durván hatékony!!!!
    Annyira élethű álmom volt, hogy szinte mindent éreztem, mindent hallottam, tapintottam, stb....
    Teljsen magába szívott a tér, de ezt már csak most tudom, hogy ezt is megtapasztaltam. Az előző álmom ahhoz képest egy felszínes élmény volt.  Remélem lesz még tudatos álmom mert nagy buli  :))