***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Justil #7273 Kezdeném a legfontosabbal: teljesen laikus, láma vagyok hardvertémában, ezért osztást nem kérek a fejemre :D kis helpet annál inkább. Szóval, szeretnék most vásárolni egy új gépet, sulinetre, és ott tartok hogy milyen videokártyát rakassak bele. Van itt felsorolva 1 pár, de nem nagyon vágom melyik mennyivel jobb a másiknál és miért. Addig már eljutottam hogy ezeken a forgalmazó neve van feltüntetve, nem is a gyártóé, szóval asse tudom melyik mien fajta igazából. Ideírok most 1 párat és ha megtennétek, irjátok már meg hogy melyik lenne az ideális vétel. Nagyrészt játékra használnám a gépet, filmnézésre ilyesmi, annyi még hogy DVI-os tft-m van (Samsung Syncmaster 710T) ezért eleve csak a DVI-os kártyákat (és azokat persze csak amik benne vannak ebben a sulinetes listában) listázom:
- GIGABYTE RX60P 128MB DDR TV-OUT DVI PE 23.990Ft
- GIGABYTE R96P 128MB DDR TV-OUT DVI AGP 22.400Ft
- GIGABYTE NX66T 128MB DDR VIVO DVI PE 57.400Ft
- ASUS A9550GE/TD/ 128MB DDR TV-OUT DVI AGP 17.990Ft
- ASUS EN6600GT/TD/ 128MB DDR TV-OUT DVI AGP 51.900Ft
Sztetek meik lenne a legjobb vétel? Nem feltétlen akarom a legdrágábbat megvenni, de mondom, nem ismerem őket és ha nagyon szar akkor rászánnám magam arra is...előre is kössz bármilyen segítséget! Peace!