ATI vs Nvidia

***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
  • Brian87
    Szevasztok!!!

Lenne egy nagy kérdésem.
    Előre szólok nagyon régóta vagyok a hardver-szoftver témában tehát nem kezdőként kérdezem.
    VGA kártyát akarok venni de nemtudom eldönteni hogy mit vegyek:Ati-t vagy Geforce-t.
    Réges régen egy 5200FX-em volt ami nagyon nem tetszet nekem..azóta az Ati termékeit használom ami eddig beis vált nagyon de az utóbbi időben az Nvidia nagyon belehúzott a 6600 sorozattal és most bizonytalan lettem.
    Tény és való elég sok játék kezdésekkor mindig az Nvidia logója és hangja mutatkozik.
    Szerintetek melyiket vegyem meg,van rá tőkém meg ha kell gyűjtök hozzá csak mondjátok meg szerintetek meg melyiket vegyem :
    olcsóbb kategória : Sapphire Ati Radeon X600XT 256MB it még ha ráköltök akkor 5000 drágább lenne az Innovision 6600GT 128.
    Ezzel az a bajom hogy ez sztem egy gagyibb márka mert ugyan ez a kártya chaintechben majdnem 10-zel drágább és annyit nemköltök most rá mert ha plussz 10-et költök akkor már X700Prot vennék de annyi moneym nincs.

remélem kibogózható voltam nagyjából.
    Na szerintetek mit vegyek??Atit vagy Nvidiát de ott az olcsóbb(és igy gagyibb márkát is) az Innovison kártyát vagy az atinál maradjak???