ATI vs Nvidia

***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
  • VanDaal
    Sziasztok!
    Nem vagyok túl járatos a témában, ezért előre is elnézést, ha valamit nem elég részletesen, vagy egyértelműen írnék le :)

Megadta magát a régi kártyám, ami egy GTX 460 SE volt (1Gb DDR5, 256 bit), és ehelyett szeretnék valamit venni sürgősen.

Költséghatékony megoldásnak ajánlották a GTX 660-at, de mivel az csak 192 bites, így nem tudom, nem jelentene-e visszalépést a régihez képest bizonyos tekintetben...

Aztán ott van az R9 270X, ami paramétereiben elvileg azt hozza, amit a GTX 760, de míg előbbit 53k-ért kínálják, addig az utóbbit már 64k-ért, és nem tudom, megérné-e a plusz pénzt.
    Vagy ha már rászánok ennyit, akkor nem lenne-e jobb választás már egy R9 280? Az mégis csak 3Gb-os és 384 bites, ami elég impresszívnek tűnik, és jelenleg szintén csak 62k-ba kerül a Sapphire féle változat...

A proci egy i5-2400 3.1GHz mellette egyelőre, de később elképzelhető ennek a cseréje is.
    Remélem, nem hordtam össze túl sok zagyvaságot, és ha bármi ötletetek, javaslatotok lenne a számomra, azt örömmel fogadnám :)