***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
M0RN1NGST4R #38234 Sziasztok!
Bő 1,5 hete kértem segítséget új kártya vásárlása ügyében. Szeretném mégegyszer megköszönni Blum-nak, Arty-nak és Broman191-nek.
Nagyszerű kártyára beszéltetek rá, ez a 7750 nagyságrendekkel jobb, mint amire számítottam.
a 9800 GTX-et oda vissza veri mindenben. A WoT-ban a teljesen minimum beállításokat 2 szinttel magasabbra, mediumra tudtam felhúzni és még úgy is 1,5 szeresen van az fps. érzem, hogy a kártyában lenne még így is erő, de a gépem nem tudja már kihajtani. valószínű vinné a játékot high beállítások mellett is. A dologhoz az is hozzátartozik, hogy egyenlőre csak 512 MB-ot lát a memóriájából mivel 64-es windowst még nem tettem fel. Lehet, hogy úgy már menne a gépemen is.
Saints Row 3-at próbálgattam még vele, ott is azt éreztem, hogy ha megkapja a megfelelő mennyiségű információt a géptől, akkor akadásmentes, csak sokszor a (8 éves) gép ezt az igényt nem tudta lekövetni, ami időközönkénti akadást eredményezett. Viszont amikor nem akadt, akkor olyan 50-60 fps-t produkált.
A driver telepítéstől tartottam kicsit, de hála Istennek nem volt semmi probléma vele, gyönyörűen felment.
A kártya hőmérséklet szenzorai is pozitív csalódást okoztak, játék közben sem nagyon megy 45 °C főlé. (bezzeg a régi....) Üresjáraton meg 30 °C körül van.
Nagyon tetszik az is, hogy az összes modern csatlakozó megtalálható rajta, DVI, displayport, HDMI. ha valami történne a monitorommal, akkor nem kellene rohannom ismerősökhöz pótmonitorért, elég a tv-re rádugni. (kb 3/4 éve "volt szerencsém" ezt is megtapasztalni)
Végül pedig azt kell mondja, hogy bár aktív hűtése van a kártyának, mégsem hallok belőle semmit. Rendszerinduláskor ugyan felpörgeti maxra a ventillátort, de ennek kifejezetten örülök, mert így legalább hallom, hogy minden oké a mechanikával, de utána teljesen néma lesz. Olyannyira, hogy be is néztem a gépbe, hogy tényleg megy-e, de nem kellett csalódnom.
Egy szó mint száz ez a kártya tényleg nagyon megérte az árát, és tök jó látni, hogy az alsó árszegmens sem olyan, mint régen volt (pl GF 4 MX440 és társai), hanem mára igenis van bennük potenciál.