***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Sziasztok! A segitsegeteket kerem: Ma vasaroltam egy 2GB-os Sapphire ATI Radeon HD6670-es VGA kartyat, amit az elado ceg Eyefinity-nek hirdetett a honlapjukon. Viszont amikor haza jottem es kibontottam a kartyat se a dobozan, se a video kartyan nem lattam semmi jelet, ( a boltban azert nem kerdeztem ra, mert nem is gondoltam, hogy kerdezni kellene, megbiztam a boltban :( ) ami azt mutatna, hogy tenyleg Eyefinity a kartyam, hogy tudok meggyozodni rola, hogy tenyleg Eyefinity-e a kartya es nem atveres? A Sapphire honlapjan es az arukereson is tok maskepp nez ki a doboza a kartyanak mint ami nekem van, lehetseges, hogy annak nincs jelentosege ebbol a szempontbol? A masik kerdesem, hogy a leiras szerint tamogatja a directx 11-et, ehhez toltsem le valahonnan a directx 11-et es telepitsem fel? Bocsi ha masnak ez trivialis lenne, de nekem meg nem volt directx 11-es VGA kartyam, igy nem tudom a dolgok menetet. Azt olvastam, hogy a directx 11-es kartyakkal sokkal szebb a grafikaja a jatekoknak es a filmek is valahogy mintha szebbek lennenek, igaz ez? A jovo het szerdaig van elvileg a 3 napos cseregaranciam, addig vihetem vissza a kartyat es csereltethetem ki szo nelkul.