***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
vaakuum #37418 Nem adtam fel, és persze, hogy nem akarom lefojtani a rendszert, ha már ennyit ráköltöttem, éppen ellenkezőleg.
Csak mivel nem tervezem folyamatosan cserélgetni a részegységeket, ezért agyalok, hogy mivel lehet optimális árban maximalizálni a teljesítményt. Mivel írtátok, hogy néha még a 7950-es is alatta tud lenni a proci képességeinek, ezért agyalok, hogy lehetne kihozni a rendszerből a maximumot... aminek elvileg jó eszköze lehetne az, hogy ha úgyis a proci az erősebb, akkor kapjon egy kis számolnivalót a GPU helyett/mellett. De hát ha a megvalósíthatóság még gyerekbeteg, akkor gyerekbeteg, elfogadom.
Ilyenkor örülök, hogy vannak a fórumon olyanok, akik tapasztalatban előbbre járnak, így hanyagolhatom a kérdéskört.
Az eszmefuttatás csak a "maradék agykapacitás lekötésére" történik.
Egyébként az agyalás a 7870 és 7950 között megy. Jó lenne, ha egy kicsit még menne lentebb a 7950. Nem tudom, várható-e mostanában olyan új kártya megjelenés, ami lefelé nyomná egy kicsit az árakat, mielőtt a karácsonyhoz közeledve feltolnak mindent az egekbe. Mert akkor februárig nem lesz VGA vétel...:(