***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
"a vga számítási kapacitását, ami kárba veszne, felhasználják hogy kisegítse a cpu dolgát."
követed te mostanában a számtek világát? ha nem 720p-ben játszol, szinte minden játék vga limites! semmiféle kárbavesző, felesleges, kihasználatlan GPU erőről nincs szó, sőt! pont általában a CPU malmozik!!!
"azt mondja a fejlesztő hogy oké ezt hagyjuk a cpu-ra, akkor egy erősebb cpu kellene hogy kihasználd ezeket a lehetőségeket, vagyis akinek most ez maxon elfut 60fps-t egy nv-ás konfigon, ugyanez ha cpu végezné, egy hasonló ati kártyás konfignál erősebb cpu-t igényelne, mert a kártyák számítási kéépessége, messze meghaladja az erősebb processzorokét, és ezt hasznosítják."
a batman effektjeit más játékok a cpu-n (sőt! az xbox ezerszer elavultabb cpuján) is meg tudják oldani, nem értem miért mondod, hogy az adott effekt cpu-n képtelenség (az tény, hogy a füst talán enm fog olyan látványosan gomolyogni, naés? ezredrangu effekt, alig pár helyen!)
sőt! a batman2 néhány fizixes effektjét az első részben az xbox cpu-ja képes volt számolni - hogyapicsbe? hiszen a fizixre csak a bazierős nv gpu képes, nem?! vagy lehet, hogy téged megvezetett a MARKETING? :D
"Vannak tesztprogramok, amik pont ezt mutatják be, vagyis megnézheted hogy ha a tesztet egy cpu végzi mennyi fps-ed van a teszt alatt, és bekapcsolva a GPU-n a physx-et kb 10fps-ről felugrik 40-50fps-re...én próbáltam már szóval tudom milyen."
olyan tesztprogramok is vannak, ami nemhogy lassan, de sehogy nem fut le gpu-n. és? hogy jön ez a lengedező pókhálókhoz, amik a gyakorlatban, egy játékban találhatóak és ezer éves gépen is megoldották régen, amikor fizix még csak nem is létezett (okés, hogy kicsit gyengébb minőségben, nade a batmanban ha nincs fizix, pókháló EGYÁLTALÁN nincs, csak hogy lássa a paraszt a különbséget)