ATI vs Nvidia

***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
  • Her Laca
    Mondok valamit. Lehet egyetértésre jutunk.
    Most hagyjuk az én speciális esetemet,meg a problémáimat a catával ,ez más tészta,nézzük egy user szemével aki csúcs VGA-t akar venni.
    És szigorúan maradjunk az egy kártyás rendszernél,és csak ezt nézzük.
    Tehát van az emberünk aki csúcs vga-k közt vacilál. Ugye ez nem kevés pénzbe fáj nagyon is meggondolandó ,mire adja ki a keservesen megkeresett forintjait. Van két kártya ugye a 6970 és az 580.
    Előbbi olcsóbb nem is kevéssel ,de mondjuk egy laza 20-30 al. Teljesítményben le van maradva ez tény, de abban igazad van,hogy még mindig bőven elég. (és itt jegyezzük meg a 6950 es moddolható verziót is,ami nagyon jó perspektíva,csak azt lássuk be bizonytalan egy kissé,mármint ,hogy meddig is bírja)
    Viszont ha azt is figyelembe vesszük,hogy emberünk ,mondjuk nem évente akar csúcs VGA-t venni akkor azért már elgondolkoztató a dolog ,a drágább és jobb kártya irányába. Hiszen az a 20-30 % amivel gyorsabb mondjuk 2 év múlva is fent fog állni ,amikor az olcsóbb ámde valamivel lassabb hardver már kínlódik az esetleges újabb programoknál,viszont a drágább még bírni fogja. Ebben az aspektusban én (most hagyjuk a márkát) mindig is az elérhető legjobb megoldást választottam,és soha nem bántam meg.
    2-3 évig is jól elvoltam egy egy csúcs VGA val.
    Tehát én így gondolom,persze lehet vele nem egyet érteni:)