***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Érdemes is meg nem is.
Az 57xx szériának nagyon kellemes a fogyasztási mutatója, teljesítményben sem rossz (a jelenlegihez képest is).
A gts 250 jó kártya, én viszont az ATI frontra szavaznék.
Amit még viszont érdemes figyelembe venni: ha nem tuningolsz, akkor sok esetben cpu limitet kaphatsz. Ennél erősebb (órajel, l2 vagy l3 cache mennyiség) processzor illik a kártya mellé.
A másik pedig, hogy jönnek be új ati kártyák, telik az idő is, lassan csökkenni fognak az árak.
Ha az eddigi szófosást össze szeretném foglalni: igen, érdemes, de nem kell indokolatlanul sietned! A legjobban akkor járnál, ha csökkenne az 5770 ára és azt választanád vagy pedig rendszeresen figyeled az árakat és azt teszed amit én: lecsapsz egy 29 ezer forintos 5750-re.
Az ipon.hu-n vásároltam, ennyiért szerintem megérte. Két dologban volt szenvedés. Az egyik, hogy nekem is proci limitem volt, egy gyenge cpu le tudja fojtani a teljesítményt. A másik, hogy -ha pontosan nem is vagyok biztos az okában- hogy rendkívül megzavarta az addigi könnyed tuningot. Csak apró hab volt a tortán, hogy driver telepítéssel is voltak gondok, a gyári driver fut, az igazsághoz hozzátartozik, hogy windows újratelepítés nem volt, tudom illendő, meglesz.:D
A 8800-as kártyád nem szar, ergo nem kell kapkodnod, érdemes megfontolni, megrágni a kérdést.