***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Ha még belefér a keretbe, akkor igazán a 4850 lenne szerintem igazán alkalmas. Link - árukereső. Most tényleg csak ezt az egyet dobja az ipon.hu-n. Netán Ph bazárból: 4770: 26k, 4850: 27k.
De térjünk vissza a kérdésre.
Szerintem megér annyit a választás, hogy elsőnek elolvass néhány bemutatót a prohardver.hu-n, netán techpowerup.com-on.
Se sietned, se rohannod nem kell. A 4830 egy jó kártya. Nézd át alaposan, mennyit nyernél a 4850-nel, és alaposan hasonlítsd össze az árakat.
Én a voksot a 4850-re illetve 5750-re tenném a jó ár/érték miatt.
Természetesen nem olcsó. Én is hasonló cipőben járok, de nálam az a helyzet, hogy nem vitális egy vga csere, csak nagyon jó lenne, ha nem fluktuálna a pénzügyi helyzetem.
Ami még szóba jöhet. Netán a ph! aprót böngészd, hátha valaki jó áron szabadulna meg egy 4850, 4770, 4830 kártyától. Ez alá szerintem nem érdemes menni.
A másik ugye, hogy nézz körbe a hozzád közel eső boltok árlistáit, ph! bazárokat, webshopokat. ha pedig a 4850 mellett döntesz, a radeon hd topikban meg tudod nézni, melyek azok a gyártók, szériák amit érdemes vásárolni például hűtés szempontjából. Hiszen vannak különbségek.