***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Az 5770 zsír új "fejlesztés" a GTX260 meg egy sokéves elavult fos kártya (de a HD4770-HD4870 is az). A GOND az, hogy overall tesztben is megveri a régi az újat, külön-külön tesztekben meg néha durván. Na ez az én nagy bajom.
Mikor R9600Pro-ról X800pro-ra váltottam, majd arról 8800GTS-re akkor mindig DURVA teljesítménykülönbséget nyertem (konkrétan a 8800GTS az x800pro-nál több mint 4x gyorsabb nyersen!!!!!!, magam teszteltem mindkettőt), de ez amit az utóbbi években játszanak ez egy VICC!!!
Akinek van BÁRMILYEN kártyája, ami GTX260-HD4870 közeli, az ugyan miért kótyavetyélné el és venne aranyáron egy LASSÚBB kártyát a régi helyett?!?!? Megőrültek ezek?!?!? (DX11-el ne jöjjön senki, mert képenröhögöm)
Ha szerintetek ez így jó, akkor nektek már rég átmosták az agyatokat a tudjukkik... :D
Szóval, ha majd lesz 30k körül valóban gyors kártya (nem lesz jó pár évig, hála a töketlen gyártóknak), akkor van értelme cserélni. Így csak azoknak éri meg, akik most vásárolnak új cuccot és úgysem kapnak már a régebbi karikból majd újat.