***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Nem akarom Én 0-ra levenni :)
De az már megnyugtató, hogy ez a ciripelés pl. Nálad is van.
Nem tudom, hogy mióta használsz ATI kártyát. De Nekem az első egy 9600XT volt és az akkoriban keggyetlen profi kártya volt :)
A Far Cry első részét azon toltam :D
Nekem már az is ciripelt. Mind1, ezzel a ciripelésével együtt is szeretjük az ATI-t ;)
Egyenlőre nem szándékozom mélyebben belemerülni. Az ATI Tray Tools progit, kb. akkor használtam utoljára, amikor a fenti kártyám volt :)
Az X1650-s kártyánál próbálkoztam vele, de Nekem mindig fagyott. Nem tudom, hogy mennyire támogatja az újabb HD-s kártyákat?!
(mennyire frissítették ezt a progit...?!)
Egyenlőre jó Nekem a Catalyst-ban lévő OverClock is!
Most azt csináltam, hogy levettem 20%-ra (manuális) és egyenlőre azon van, mert még nem jutottam odáig, hogy az Activity 1%-nál feljebb ment volna :D
Így most 42 fokos. Nem tudom mikor jutok majd el vmi játékhoz, talán majd késő este... Akkor hagyom ugyanígy a minimális 20%-on és megnézem játék közben, hogy mennyire melegszik...
Vagy 3DMark közben...
Mi az a max. egészséges hőfok ameddig a GPU elmehet?!
Gondolom 60 foktól még nem kell parázni ;)
32 bites a Vista-m.
A HD3870-ednek milyen a hűtője?!
Nem csak arra gondolok, hogy az is hangos-e (bár most nem arra gondolok, hogy kibírhatatlanul hangos a HD4850-esé!!! - ha feltolom 100%-ra, akkor turbina ;) - hanem arra, hogy azon is Dual Slot-os cooler van?!