***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Megvan az újabb gép update :)
1.) GA-PE43-DS3L alaplap
2.) ATI HD4850 Dual Slot(!)
3.) 2x1GB 1066Mhz Kingmax (D.C.) - ez utóbbi egyenlőre "csak 800Mhz-n", de ezzel a kérdésemmel nem ide szemetelek :)
Naccerű módon, teljesen pozitívan lepődtem meg azon, hogy a Vista minden zokszó nélkül vette a fenti cserét és helyrepofozta Magát, így nem kellett rögtön újra telepíteni. (majd meglesz, de akkor így később ;)
Kérdésem a VGA-val kapcsolatban:
Catalyst 8.12-es van fent. Örömmel tapasztaltam azt is, hogy az X1650-es ATI kártyám után a HD4850-esnél valóban van Overclock modul ;)
Gondom, hogy Én ezt a kártyát "egyenlőre" - csak az X1650-eshez tudok hasonlítani - naggyon hangosnak találom.
Ez 2 dolgoból tevődik össze. Amióta ATI-m van, az első végig elkísért, egészen a 9600XT-s kártyámtól kezdve.
1.) Ez nem tudom, hogy mi a rák lehet és megfogalmazni és nehéz, de Nekem olyan, mintha ciripelne a kártya :) Ilyet csinált az összes eddigi ATI kártyám. Nem tudom, hogy milyen hang ez és minek a hangja, de olyan kis ciripelés (amit igaz akkor lehet a legjobban hallani, ha közelről hallgatom a kártyát ;)
2.) Hangosnak találom a ventit rajta. A Catalyst-ban látom lehet állítani a venti szabályozást. Ha auto-n hagyom, akkor ez Nálam alapjáraton 37%. VGA hőfoka: 41, aktivitás 0% :D :D
Ha átpakolom arra, hogy manuális, akkor sem tudom 20%-nál lejjebb venni. Így egy picit halkabb, de szerintem még így is hangos :(
Vkinek vmi tapasztalata?!
:)
5lete?!
Jó, végül is a VGA-tól nem azt szeretném, hogy halk legyen, hanem azt, hogy gyors és jó ;)
Ez a vmit, vmiért ?!?!
Ha úgy gondoljátok, hogy ez ebbe a topic-ba sok, akkor látom, közben megtaláltam, hogy van külön topic az ATI HD series néven :)
Bocsi!
:)