***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Háát azért te talán nem halsz ki, max logot tisztelgésként fogod majd hordani.
Meg igazából kihalni nem fog, rosszul fogalmaztam. Hanem inkább leáll max a fejlesztés, vagy gyártás.
Nemtudom, csak az Nvdia PL tudomásom szerint még az Ageia-t is felvásárolta, és beépití a kártyáiba, amire ha az ati nem tud ellenlépni, akkor nem hal ki, de elég nagy hátrányt fog szerezni, és ezzel együtt a prociknak is ugyebár leveszi a vállukról a terhet, és gondolom az Intel-t támogatja jobban, és elképzelhető, a szövetkezés, de ez naon a jövő.
Semmi sem biztos, engem igazából halványan nem érdekel a két illetve 4 tábor harca, csak megfizethető áron tudjak olyan gépet venni, amin normálissan tudom majd futtatni a játékaimat, bár ez a fejlesztőktől is függ.
És szé-szép hogy napról napra jönnek új cuccok, és mennek az árak lefelé, de ez minket jobban tönkrevág anyagilag, mintha nem cserélődnének ilyen hamar a cuccok, és inkább egy cseppet drágábban lennének.
Most megvesz valaki egy cuccot monnuk 50e-ért, és nem kell fél év, és már örülhet ha tizedannyit kap érte.
Régebben még jobb volt, mert drágábbak voltak, de cserélgetéssel olcsóbban jött ki a végén az ember.
Ez nehéz dolog. Kinek kedvez ez, kinek nem.