ATI vs Nvidia

***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
  • fumirossi
    Mondom a keretből. 25e forintocska. Ennyi volt, egy fillérrel sem több. Bocs, hogy csóró vagyok, pedig dübörög a gazdaság.
    Tudom, 30 körül már van használt HD3850. Ha azt veszem - AMI NEM MENT -, akkor jön a "35 körül, 2900pro-t kapni 512 megást az jobb a 3850 256 megás változatától.". Aztán pedig az "5ezer hííjjááán van meg a 9600gt". Már 41-nél járunk és még hol a vége... És még lehetne folytatni. Mindig van egy "picivel" drágább, kártya. Ami akár jobb is. De ennek mi értelme? Főleg a "Mekkora egy pitiáner hülye vagy. Pedig csak egy nénit kellett volna leütnöd a nyugdíjáért és egy olyan kártyát kapsz, hogy a maga rajzolja meg a kib...ott Crysis 4-et."
    Nem tudom érzed-e a különbséget Mike at home legutóbbi kérdése, javaslata és az ilyen jellegű tanácsok között.

Ügyrendi javaslat. Bárki vesz kártyát, kihagyva egy csomó lépcsőt, azonnal mondjuk neki a következőt:
    Áááhh, BALEK! 180-ért már olyat kaptál volna, hogy a Need For Speed NemTomMiben-ben csak hátrafele nézetben tudsz játszani, mert még a saját autód sem tudná követni a kártyádat!

Bocs, de napok óta csak ilyeneket olvasok. Minimális konstruktivitással.