ATI vs Nvidia

***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
  • GKA014
    Érdekes amit mondasz. Meglenne rá a lehetőségem, hogy vegyek egy full új gépet kb 140-160 ezer körülért, de épp azért nemakarom, mert 1-2 éven belül változnak dolgok és itt ez a vista hardverkonfigurációs gond meg minden. Tudom, hogy 1-2 év alatt sokminden változik, de nekem úgy tűnik, hogy a mostani 1-2 év es változás nagyobbnak tűnik, mint régebben. A memóriakártyadolog amit mondtál, na azt nagyon köszi, mert nekem még senki nem mondta. Szerinted, ha veszek belé +1GB-t és marad az 512-es akkor nem lesz veszteséges, mármint, hogy az 512-es lelassítaná az 1Gb-t és nem tudná teljes erőből kihasználni? Videókártyából, akkor erre gondoltál igaz?:http://www.gepbolt.hu/cikkek/reszletek/pag_cikkreszletek.aspx?CIKKID=58735559
    Szerinted, ha konkrétan ezt venném meg, akkor az jó?(Meg ugye van benne Dx10-es támogatás és nemtom, hogy nem fölösleges dolog-e, amit aztán nem tudok rendesen kihasználni, mert ezt is hallottam valahol, hogy a dx10-esekhez nem sok minden van még. Bocsi, hogy visszakérdezek meg minden, de már régóta tervezem a vásárlást, csak aztán soha nem tudom, hogy mit vegyek és mostmár minél hamarabb meg akarom szerezni. Nem szeretném elszórni a pénzem.