***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
shrike7973 #18664 Szisztok!
A kérdésem az meikkel járok jobban?
1) Rendelek 52000 Ft ért (+száll költség 1200 ft) a jokerpc pc-től 8800 gt-t ami leadtek extreme edition tehát 680/2000 mhz es oc verzio...ez nagyon szép de azt hallottam hogy az ilyen rendeléseknél lehet hogy az uj termékek heteket késnek és lehet h 3 hétig nem kapom meg a karimat...nos beszéltem az üzletvezetővel szerinte rendeléssel 1 hét alatt kb megkapom, most jelent meg ezen a héten az oldalukon ez a VGA, és már 25 öt rendeltek ez sajna mind el kelt, de rendelnek még vagy 100 at kb és azt szétkülk az országban...ahogy én szeretnék venni tehát postán..Másrészt állitolag a 8800 gt nek hangos a hütése és nem is igazán rendes csak 1 slotos meg stb...
VAGY
2)Megveszem Maszka Gainward 8800 gts ét edig ugy áll hogy 53 száll költségekkel együtt HA megveszem...ez 320 mb os verzio... Nos meikkel járok jobban...mertha ugynézzük a 8800 gts megoldással sporolok sokat a bolti árhoz képest, jobb hütése van, viszont a 8800 gt a teszteredményeket nézve sokkal gyorsabb viszont olyanokat is hallottam hogy a ph t megvette az nvidia és az nvidia azt akarta hogy a gt legyen job hát azlett...szerintem ez abszurd habár az árak alapján...nemtudom mit higgyek most...