***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Mennyi "okos" ember jár ide...
Megpróbálok az elmúlt kn. 40hsz-ra válaszolni.
Szerintetek x1950 GT vagypedig Gainward 7800 GS? Jövő héten lehet kártyacsere lenne...ismét..
x1950GT erősebb, tehát azt
hy. meg van az új moha airborne, de vmi gáz van vele mert lefagy vagy ilyesmi meg egyszer kíirt vmi hülye hibaüzit, nem lehet hogy az a baj hogy nincs felrakva a direct x 10. mert ahogy néztem mintha a gépen most 9-lenne pedig 8600gt van benne és az nem rakta fel a 10-et???ötlet?
dx10 csak vistával ;)
a leggyorsabb agp kátya az x1950Pro jelenleg! nem tudod?
Inkább az XT (bár mintha valahol agp xtx-ről is hallottam volna...)
mindenkép az ATI Sapphire hd2600xt gddr3-as 256mb
nem azért mert jobb hanem mert olcsóbb 10eft-al és kb egyformák az új játékokba
8600gt-t láttam 23 körül, de boltban 24-ért biztosan... NC
Inno-tól mentsen meg az ég...
A leggagyibb gyártó sok közül...
az inno3d 6600gt-ből minden 3.darab szar volt vitték is vissza dögövel gariba
nekem volt innom és tudom hogy 1 szar geforce2 mx400 64mb és miért volt olcsóbb? azért mert mx400-uk 175/143-on ment a gyári 200/166 helyett és képhibákat is csinál rendes (spóróltak a ramon)
nálam volt kb 50db manli(olyan mint az inno) kártya tnt2-től gf3-ig leégett roluk a tv chip én 1-2-t meg tudtam csinálni úgy hogy leszedtem a tv chipet
olcsó húsnak híg a leve tarja a mondás is valahol meg kell látszódni a különbözetnek is
pl. csomagolás, hozzáadott cuccok, minőség!
Hát ezekre egyszerűen írhatnám, hogy NC
Megindokolja, megcáfolja magát....
Tehát agp 6600 szériával volt gond az innonál, mert szarul oldották meg a pcie--> agp fordítót
Igen, jól látod miért olcsó: csomagolás, hozzáadott cuccok + általában a coolerei szarok.
Van egy rakat ref. kártya, ami tök ugyanolyan mint a többi gyártóé kivéve a matrica, ár és a hozzáadott kacatok...
mx400-adra (nézz utána a ti4200 órajeleinek, és más gyártóinak is vagy 7300gt ddr3 vagy 7600gst vagy...)
Mi köze a minőségnek a tuninghoz?
Általában csak annyi, hogy ami minőségi cuccokból van összerakva nagyobb az esély arra, hogy széthúzhatod, illetve nem megy tönkre 1-2 hónap alatt ;)
kb ennyi, amit találtam és szúrta a szemem a hozzá nem értés...