***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Áhh, mentem a boltba hogy 2 héte várom a garis cserekártyám. Azt modják valószinűleg azért nem jön cserekártya mert sime dobozolt Gainward 8800GTS-GS-t se kaptak múlthéten. Szóval adnak most helyben egy másik azonos árú kártyát, vagy várhatok még 1 hetet, hátha...
Mondom jó, mi lenne az alternatíva? MSI OC. Megráncolom a homlokom, erre: ezt még tovább húzta a gyártó (leszarom, én magamnak úgyis addig tolom amit visz). Aztán kicsint gondolkozom és legyintek hogy jó, elviszem.
Hazahozom, már nem tetszik hogy játékot is csonagoltak mellé, nem csak driverCD-t, meg hogy világos zöld nyákja van nem sötét mint a réginek.
Elkezdtem huzigálni és az előző kártyához (ami itt-ott előbukkanó apró, de azért zavaró memóriahiba miatt lett visszaküldve) képest siralmas amit bírt. Az előző 710/958-at ment úgy hogy a RAM szarakodott alapon is. Ez ment 640/980-at. Namondom ebből voltmod lesz. A Vcorenak mostani tudásom szerint csak +0.1 voltot lehet adni, se több, se kevesebb, a RAM szabadon szétfeszelhető, az kapott +0.18at. Így megy 660/1120-at. A RAM jól megy így megfeszelve, de a GPU még így se éri el a régi kártyát.
Mért nem hoztam el inkább +13k-ért egy 2900XT-t?