• Dj Faustus #105
    "hanem arról, hogy egy új kapcsolásról, a kapcsoló üzemű tápok családján belül egy új működési módról, amit eddig - publikáltan - senki nem alkalmazott."[i]
    Csak itt "publikálásról", "senki által nem használásról" szó sincs. csak a RTL-KLUB Fókusz című műsorában és az MTI által közreadott hírben való cirkuszról.
    Ha a kapcsolás annyira forradalmi, annyira új lenne, akkor szaklapokban jelent volna meg és nem "semleges áramokról" esne szó - a feltaláló meg jól megélne ebből.
    De mégsem ez van, hanem a cirkusz. Ergó a kapcsolás nem annyira forradalmian új - csak ilyen tudományosnak ható maszlaggal lehet "eladni".

    [i]"Na és?"

    Akkor szerinted ez z eszköz bolhafinggal is mehetne, és ezt így kéne eladni. A fene esne bele a fizikusokba, a közoktatás színvonala úgyis alacsony az emberek egy Banyátok közt epizód előtt ezt is beveszik.
    Aki meg nem hisz benne aztat meg csókolja meg Kiszel Tünci.
    Így van-e?

    Mi a ménkűért kell lealacsonyodnia egy "műszaki értelmiségnek" (bár ez a kifejezés is erős) arra a szintre, hogy "tudományosnak ható" színes maszlagokkal (amiről egy technikumi hallgató simán látja, hogy hablaty) adja el a termékét? Mert talán nem is annyira "új" az ötlet? Mert talán csak így adható el az átlagtermék?
    Vajh miért nem állt ki a feltalálók közül, hogy tisztázza a nevét (igen, ez nem semleges árammal működik, nincs köze a neutrínókhoz, csak síma DC/AC tápegység,bocsi,...)? Ja mert akkor leégnének?

    De itt egy remek pályázat (Nem akarsz 3 és fél millát? Ráadásul a "MESTER" is ott van a pályázat kiírói között!):
    "FELHÍVÁS!

    Bemutathatóan működő, örökmozgó
    szerkezet készítésére írunk ki pályázatot.

    A pályázat összege 3 500 000 forint."