-
...hajózás közben a kormányos nem vette észre a zátonyt.
Zátonyra futott a hajó az oldalán 1 termetes lyuk tátongott.
A hajóról a partra kűldtünk néhány embert h vizsgálják meg a szigetet.
Eközben mindent megtettem h fát szerezzek a lyuk betöméséhez.(pallossal szétvertem néhány szekrényt)
majd a pert felöl észrevettünk 1 tucat buzgobint akik vonszolnap 1 "ember"
eközben a fejvadász és a varázsló elrepűlt a 1 repülő szőnyeggel.
összeszedtem 8 embert a buzgoblinok ellen.
elkezdtük a csatát.3at kinyírtam amikor 34 buzgoblin köpőcsűvel és telelőttek altatóval engem és a tolvaj haveromat.
majd időval elkapták a fejvadászt és a varázslót is.
amikor felébredtünk 1 arénában voltunk.
a varázsló kitalálta h felgyújtja a goblinok sámánát,be is esett hozzánk az égő holt teste majd 1 ajtó nyílt ki lent és szétrodhatdt farkas szerűségek támadtak ránk...kinyírtük őket(ill a varázsló megfagyasztotta őket)
haladunk befele az 1ik járaton ahonnan az 1ik farkas jött ki.
1 kínzókamrát találtunk,ahol gahulok voltak bezárva ketrecekbe,mivel a fejvadászunk nagyon táper kiengedte az 1iket ami nekiment az többi ketrecnek és kiengedett kb 5 gahul-t.
én és a fejvadász feltartottuk a gahulokat majd 1 rács mőgé mentünk ahonnan lépcső vezetett tovább,
2 irány volt felfele majd 1 lefele az alaksorba,felfele az ajtó zárva volt azért elindultunk le
szötétség volt mindenhol
a sötétségből kilépett 1 összeaszalódott vak boszmester...
elvitt minket a szobájába ahol elmondta h 1 Daronne démon van itt és csak különleges világító kövekkel maradhatunk életben.
magunkhoz vettünk 5 követ mert csak annyi volt.
elindultunk felfele és ott szétváltunk.
én és a varázsló felfele mentünk,a tolvaj és a fejvadász az alaksorban keresték az ajtó kulcsát
légiességgel átmentünk a falon 1 lakószintre ahol félhomály volt majd megláttuk a démont.
köveket elő majd elkezdtük meggyújtogatni a fájákat
el is ment
szereztünk pár dokumentumot erről a helyről...stb
majd 1 barlangban elindúltunk felfelé
ott ránktámadt 1 Wirg amit a varázsló fél perc alatt kinyírt de mivel vmi tűzköpő kutyára átalakúlt és amikor elemi erő kitörés-t ránymta tűz keletkezett és sebződtünk
a várázslónak össz 5ép-je volt a sok harcban rengeteget vesztett és etől a robbanástól 1ép-je maradt és elájúlt,bekötöztem
majd amikor 10 perc után felkelt elindúltunk tovább és kiértünk a napfényre 1 épülethez
találtam az épületben rengeteg 250 éves bort 1et elraktam.
kinyitottunk 1 ajtót és megláttuk a kis vak boszmestert és a tolvajt
hirtelen a boszmester ellenünk támadt ezért csonkoltam pallossal a fejét.
ott álünk erre 14 db bosszúálló jelent meg
mit tudtunk tenni
pallost fogtam és előre áltam
erre elkezdik "köszönjük h megöltétek a gyilkosunkat"
barátok megnyugodtam...néhány intézkedés
majd a bálteremben megjelent a démon
és már muszályvolt megölni
...engem támadott mert én voltam a legerősebb a többiekkel el tudott bánni
41FP-ből 3 maradt majd megöltük de nagyon dúrva volt halála után átkot szórt ránk ...a kis boszmester pedig végtagsorvasztást nyomott a varázsló bal kezére
visszarepűltünk a hajóra
a varázsló megszüntette az átkot
a fajvadász pedig nem tudjuk hol van
majd a bosszúállok elhozzák hozzánk...
röviden ennyi