• mir
    az intel titkos fejesztéséről:
    lehet hogy van, sőt én is úgy gondolom, hogy amikor az AMD bejelentette az x86-64et, meg látták, micsoda dolgokat csinál a K7es, meg micsodákat fog a K8as, sztem nyilván ők is elkezdtek x86-64es procit csinálni. erre utal a keresztlicensszerződés is, mivel ezzel látszólag csak az AMD nyer(SSE SSE2) az intelnek megcsak 2 dolog kellhet az AMDtől(HT, meg x86-64) a HTt nem fogja használni, jó neki a feleolyangyors ARPAHOE is, de az x86-64es proci sztem készül, de nem adják ki, majd csak akkor, ha már kell, de nagyon. addigis bíznak valami ilyemibe, hátha szar lesz a hammer, vagy mégiscsak lessz igény az otthoni ia64re. de ha nem lesz, akkor sztem nyilván előadják a sajkát x86-64 CPUjukat, de akor is 2 éves hátrányban vannak, mert amikor az AMD bejelentette az x86-64 spwecifikációit, addig a K8 köztudottan 32bites megoldásnak készült. tehát az intel sem szart annyira. de 1 vicces helyzet is lesz:
    mivel az intel hivaltalosan nem fejleszt ilyet, így nincs is specifikáció, és nincs is emul nekik, csak az fog majd futn, amit hammerre terveztek. és ezmeglehetősen nagy teljesítményveszteséget fog okozni, ha csak nem MÁSOLNAK... az pedig sztem eléggé vicces lenne, hogyha az intel MÁSOLNA az AMDről...:D