Ha bármi problémádvan a barátnőddel/barátoddal írd meg megbeszéljük.
  • Coine
    1)
    Na akkor leírok mindent a kezdetektől és a lényeget +próbálom feltűntetni.
    Szal 2001 okt. 27.-én (asszem, vagy e körüli dátum) volt egy bál / buli a sulinkban és mondhatni jobban összeismerkedtem Annával, mint az elmúlt 3 évben (azóta 1 gimibe járunk).
    Nem történt a bulin semmi extra, csak végig 1ütt voltunk, néha kimentünk sétálni (dekk :-))) ) akkor fogtuk 1más kezét, de igazából nem történt semmi és akkor még én sem fogtam öl semmit, még nem szerettem.

2001. nov. 2. (asszem, vagy e körüli dátum), hétfő.
    Ezena napon fordulatott vett ez az év az életemben, onnantól kezdve gyökeresen +változtam(kívül és belül is), de ez 1 más téma.
    Ezen a napon meghívott az 1ik srác az oszt.-ból, aki ott volt a bulin a Műjégre korizni, ott volt Anna is.
    Namármost először voltam életemben a Műjégen, végeredmény = kifordult a térdkalácsom, hordágyon vittek le, másnapra bedagadt vérrel, Sportkórház, leszívták a vért, és a legrosszabb : 1 hétig otthon kellett feküdnöm és nem szabadott mozognom.
    Ekkor volt az őszi szünet, amit így otthon töltöttem.
    Ekkor úgy elgondolkoztam mindenen ami eddig történt vele, a világon, szal' mindenen, tiszta filós lettem :-)
    Közben persze Annával emileztem nagyban, törődött velem.

Teltek a napok és egyre szarabbul lettem, végeredmény = depresszió (ennek voltak hatásai a külsőmre, mert nem ettem, de ezt később.)

Vége lett a szünetnek, vissza a dokihoz, megkaptam a gipszemet.
    Depresszió tovább fokozódott, de Anna törődött velem, és egy csomót beszéltünk telón (1-2 órákat lazán.)
    És ekkor egy csapásra, ahogy kell : bumm
    Szerelem felgyulladt, mint a szappanoperákban :)
    Amiért beleszerettem : visszafogottság, kedvesség, stílus, továbbá, mert törődött velem.

Teltek a napok a suliban, és én bizony gyáva voltam szemtől szembe megmondani a dolgot, ezért célozgattam, namármost ő okos lány, és rájött mi a helyzet.

Végeredmény : "Legyünk barátok..." "Én egy barátot és nem egy pasit látok benned..."

Innentől kezdve elég furcsa lett köztünk a viszony, mert nemtom mér', megharagudott rám.
    Folyamatosan akartam vele beszélni, hogy OKÉ, legyünk barátok, de erre ő : "Nemtudom, hogy van e erőm hozzá, inkább legyen köztünk SEMLEGES viszony..."

Na erre qrvára berágtam és 1,5 hétig rá se néztem, hozzá se szóltam, le se szartam.

Erre rögtön reagált és jött oda hozzám, hogy mi a bajom vele : mondtam neki, hogy semmi, itt a semleges viszony a képébe amit akart.

Jött a téli szünet, ünnepek, nem találkoztunk és nem is beszéltünk semmit, én viszont küldtem neki PÓSTÁN egy üdvözlőlapot, amit az egyik barátomon keresztül +köszönt = erre is ideges voltam, mert ez szart se ér.

2001. dec. 31.

Bizony bizony, szilvi este is eljött és adódott egy frankó kis házibuli, ahova mi (én + barátaim) 22:15-re értünk oda kb. (buli 20-21-től már ment).

Erre rá 15 percre befut Anna is "ELÉG JÓKEDVŰEN" a legjobb barátnőjével.

Lényeg a lényeg : úgy bebasztak 2en, mint a qrva élet, és az egész bulin keresztül én vigyáztam az Annára(most nem részletezem, hogyan kell vigyázni egy hulla részeg lányra, asszem értitek, vagy ezt is részletezzem ???), de nem használtam ki a helyzetem (amit csináltam vele : cirógattam a haját, meg néha homlokon csókoltam, tiszta romantika, mi ? 8-)) ).

Az estét továbbá nem részletezem, mert hajnal 2őre én is JÓL éreztem magam :-DDD

Szal eltelt a szilvi este, 3.-án talizunk a suliban és VÉGRE SZÓBAN odajött és megköszönte, hogy vigyáztam rá meg minden, hogy nem használtam ki stb.

Na és innentől kezdve újból megromlott a viszony köztünk ami tart a mai napig, szal nem beszélek vele meg, ilyenek.
    Ehhez tudni kell, hogy párszor beszólt nekem szilvi este, meg utánna a suliban, szal ezért is.

Szal most rosszban vagyunk, és igen HARAGSZOK RÁ, mert úgy gondolom, hogy ezek után NEM ezt érdemlem !!!

Depresszió + melankólia elemzése : külső változások = lefogytam 9 kilót, 1,5-2 hónap alatt., azelőtt se voltam dagadt, se most télleg sovány vagyok :) (178 cm, 69 kg)
    Belső változások : sokkal nyíltabb és közlékenyebb lettem, és érzelmesebb is.
    Továbbá megerősítettem a barátságokat, próbáltam a barátaimat jobban +ismerni, szereztem NŐI barátokat is :-), mert ilyenek is vannak ám ! :)
    (erre jó példa, hogy van egy qrva jó nő a suliból aki megbízik bennem, de nagyon ám, és jókat szoktunk beszélgetni, de nem szeretem.)
    Továbbá jóval kevesebbet (alig) vagyok a gép előtt, meg TV-t se nézek, inkább társasági életet élek :-)
    meg stb. stb. :)

És végezetül : (Ami pite 1)
    2 féle csaj van :
    -Debassz csaj
    -A csaj akit szeretünk

:-))

Na ennyi a rövid sztori, mondjuk egy csomó minden kimaradt.

Ugye, milyen romantikus vagyok ? :-)))))

Lehet ezt nem kellett volna ide beírni ? na most már mind1...

2) Progival, de ezt nekem ami most van csináltattam vkivel, szal nem az én munkám, de jó mi ? :-DD