Ha bármi problémádvan a barátnőddel/barátoddal írd meg megbeszéljük.
-
nemtom hoyg lehet egy nö és egy férfi között jo barátság.. abbol szerelem lesz ugyis...
egy kapcsolat addig barátság amig nem lesz belőle szerelem..és valaki azért barát valakivel mert jol elvan vele ez egyneműeknél max homoozés lesz belőle vagy kurva jo haverság..de ellenkező nemnél szerelem..
igaz nekem volt egy baráton ( nő) akivel rohadt jol éreztem magam..de fura hölgyike...
jol néz ki mihez képest nagyon jo segge volt melle az nemsok de jol öltözködött.. tű sarkú cipű meg az stb... nem kurvásan inkább oyan pénzesen:)))
mindegy a csaj megcsokot ha kedve tartotta de nem fordult meg a fejünkbe hoyg járjunk... párszor megcsokolt megkérte hoyg fogjam meg a fenekét hlyültünk a táborba szexet imitáltunk annyira hoyg az egyik kuró gép csaj megnézte hogy komolyan csináljuk -e:)))))
mindegy a nőt nagyon jol meg tudtam röhögtetni:)igaz mindegyiket de ezt főleg:) egy haveorm anniyt mondott hogy nem nehéz ha ez a nő attól is röhögögörcsöt kap ha felemeled a karod:)) azé nem ennyire rosz a helyzet de tényleg nagyon ol szorakoztam vele!!! igaz én is elég hülye voltam mellette.. csak ugy hánytam a poénokat szal amikor vele voltam akkor ugy tudtam poénkodni hoyg midnenki sírt a röhögéstől..bár manapság is..
:)))))