Ha bármi problémádvan a barátnőddel/barátoddal írd meg megbeszéljük.
-
Hi people!
Nekem pont ellenkező problémám van mint goldnak és Coine-nak... Mivel én lány vagyok és itt a srác sza*ozik...
Hmm... Sajna késő van (még nem feküdtem le :))))), és már az elöbb begépeltem élettörténetem, csak gép csöppet felmondta a szolgálatot... Na mind1, itt van még egyszer...
A lényeg hogy egy éve próbáltam magamra felhivni a haveri státuszban lévő (félénk) srác figyelmét, sikertelenül, bár láttam hogy kedvel meg hogy jeleket adogatott le.
Aztán mivel teljesen bele voltam/vagyok esve emberünkbe, és mivel nagyon megbántott, elküldtem a francba a haverján keresztül, mivel sulin kivül nem igen láttam őt. Ez nyár elején volt, persze totál megbántam 1000x az üzenetemet, de ő mégse szólt hozzám, bár nem kértem bocsánatot, csak valami nov. elején, mikor véletlen összetalálkoztunk sulin kivül, meg elmondtam neki hogy tetszett annakidején (3 éve ismerjük egymást, azóta tetszik, bár volt barátom). Lényeg hogy emberünk tudta hogy mi a helyzet, bár nem tudott értelmes válasszal előhozakodni, mikor megkérdeztem tőle hogy miért nem szólt hogy nincs esélyem... + ő is bocsánatot kért, hogy megbántott.
Nov. végén álmom vált úgymond valóra mikor elhivott moziba... Randi tökéletes volt, meg is csókólt, de a végén kért hogy maradjunk nagyon jó barátok, mert nem tudja hogy érdemes e belevágni a kapcsolatba (haverok miatt valószinűleg), meg nem akarja összetörni a szivem, de igérte hogy köz. jövőben ismétlünk. (Rizsa...) Azóta volt karácsony, szilvi, és semmi nem történt, egészen eddig a hétig, mikor ugyanis közös programba vettük megint a mozit. Aztán valami miatt 2 napig kórházban volt, hivtam vasárnap, mert kimaradt a suliból, mivel nem szokott lógni, ekkor mondta hogy mi van. Viszont megbeszéltük, valószinüleg találxunk aznap, de ő még nem volt biztos, mert mikor neki lett volna jó nekem nem volt, és mikor nekem lett volna jó, neki nem volt, mert lehet hogy kell mennie valahova. Abban maradtunk, hogy hivjuk egymást 2 óra múlva, a fejleményekkel... Hivtam, de már nem volt otthon...
Azóta nem beszéltünk... Most öszintén szólva nem tudom mit tegyek... Sokan mondták hogy ne fussak olyan szekér után ami nem vesz fel, de mit tehetek? Ez a szerelem, pedig látom hogy valószinűleg csak játszik, mert állandóan én hivom helyekre (kivéve azt az első mozit)... Mit gondoltok, felhivjam vagy hagyjam a csudába és próbáljam elfelejteni őt? Bár az utóbbi nem lesz könnyű, de már úgy érzem nem érdemes rá várnom tovább...