Ha bármi problémádvan a barátnőddel/barátoddal írd meg megbeszéljük.
-
Végső konklúzió Annával kapcs.-ban, várom az értékeléseteket :
Szal jan. 19.-20.-án volt egy buli, amin (sajnos) nagyon kiütöttem magam (eddig legdurvábban, most nem is fogok addig inni semmit, amíg megvan a kisérettségi, utánna lesz egy óriási bulee...) és elaludtam, majd ébredtem hajnal 4:30 körül.
Ekkor azt veszem észre, hogy Anna ölében (vagy még közelebb...ott feküdt rajta szó szerint) az egyik jó haverom (akivel azóta sincs semmi bajom, nem egy suliba járunk és csak 1 hónapja vagyunk jó haverock) fexik, szal' eléggé úgy nézett ki, hogy "történt vagy történni" fog még vmi az ese, namármost én nem láttam újdonságot, csak azt, hogy ott fexik a ******-ján, igen ott majdnem.
Az előzményeket nem tudom, de már nem is kell, ugyanis a buli másnapján felhívtam Annát, aki a bulin szólt nekem, hogy hívjam el egy régi volt oszt. társamat, mert őt szerette (nem jöttek össze soha, semmi nem volt köztük, de Annie asszondta vmikor szerette...).
De erre ő : Nem kell, mert nekem nem kell egy, ilyen pasi akinek 4-5 barátnője van....
Erre ma farsangi buli van a suliban, amire nem megyek el, mert faxom kivan.
Kb. 6.-kor ma csörög a teló, a jó haverom az aki, a bulin ott feküdt Anna "ölében".
Asszondja : Jöjjek a farsangi bulira....
Lényeg : nem megyek mondtam én, de eljutottunk oda, hogy az Anna hívta őt el...
Végső konklúzió : nekem vki ne játsza meg a szentet és prédikáljon vizet, szal bizony félreismertem és csalódtam kedveskémben, szal úgy néz ki, hogy vége....legalábbis az én részemről...........................................................................DE..................................................... ki tudja, az élet és főlleg a szerelem kiszámíthatatlan....