Ha bármi problémádvan a barátnőddel/barátoddal írd meg megbeszéljük.
  • bajgunar
    #1071
    Nem azt írtam, h munkanélküli vagyok, csak h nekem is ilyen hol van, hol nincs melóm. Sok volt nekem is, akik kihátráltak.
    Szerettem (szeretek) én is beszélgetni velük. Csak mikor már megjártam jó párszor, h kudarcba fulladt a dolog, meg nem lett semmi komolyabb, kezdtem letenni a társkeresésről. Aztán nem azt lestem, mikor ír már, meg egyből válaszoltam. ~leszartam, mondván úgyse lesz belőle semmi, ez is kekszet akar, meg a pénzem azt dob úgyis. Jó ok, sok tényleg így volt vele. Azt így kb fontosabb volt a gépezés, szórakozás (jah bocsi, akkor még csak a BF3-volt meg), így nem reagáltam egyből. Láttam, hallottam h ír (másik monitoron), de nem reagáltam rá, game-eltem tovább. Ezzel ugyanúgy lehet húzni az idegeiket, ahogy ők is ugyanígy húzzák a pasik idegét. Nagyon betaláltam én is a rossz embereket. Sőt!
    Amelyik kellett volna (nekem), az engem dobott, átvert, megpróbált kihasználni, stb.
    Amelyiknek én kellettem volna, az nekem nem volt valamiért megfelelő.
    Így kezdtem letenni az ismerkedésről, udvarlásról. A végére minden megfordult. És beindult az egész csajozás téma.
    A ~ magasról leszarás, a nem görcsösen nő keresés, akarás, elfoglaltam magam, más dolgokra koncentráltam. És akkor léptek előtérbe és kellett rájuk is figyelni, ismerkedni, stb. Tényleg így van. Nagyon akarod nem jön össze, oda se figyelsz rájuk akkor meg ajtóstul törnek rád.