Ha bármi problémádvan a barátnőddel/barátoddal írd meg megbeszéljük.
  • bajgunar
    #1061
    Egy az egyben igaza van ddt500-nak!
    Felejtsd el! Amiket meg a mondandód végén írtál, azt meg legfőképp: "Az öngyilkosságon gondolkoztam meg a fűvön"
    Ez nem megoldás semmire.
    Először is (lássuk be, való igaz) gyerek(ek) vagy(tok) még!!!
    Ráér ilyenen gondolkodnod majd ~2-3 év múlva középiskolában. A csajt meg felejtsd el, tényleg. Ilyen nincs, hogy egyszer bír, egyszer útál. Most valaki vagy kedvel, vagy nem. De nem váltakozik az érzése, stb... Ebből is látszik, h a csaj még nálad is gyerekebb, és százszor határozatlanabb és bizonytalan. Magaddal meg bánj úgy, ahogy neked jól esik!
    Ha akarod gyúrj, ha nem nem. Ha akarod emósan öltözködsz, ha akarod divatosan. De csak azért úgy ne öltözködj, viselkedj, élj, megnyilvánulj, hogy azzal másnak örömet szerezz vagy hogy meghódítsd.
    Ha valaki nam azért szeret, amilyen vagy hanem amit "előadsz", színlelsz, azt már rég megette a fene. (ha nézed BPÉjjelNappalt, Lali-ról lesír ugyanez) (Nem élő példának hozom fel, hisz a való élet tükörképét adják vissza, de róla megláthatod, hogy úgy sosem lesz korrekt, őszinte, hűséges bnőd.) Éld az életed!!! Nem azt mondom kerüld a csajt, de próbáld meg kissé háttérbe helyezni, másik csajokkal haverkodni, stb... Ő fog utánadfordulni ha látja, hogy nem törtetsz, ~lesz@rod.
    De ha így se sikerül, tegyé le róla. Neki az izmos, kigyúrt, pénzes, zseléshajú, macho, raj csávók jönnek be. (Ez már régen rossz) Mert az ilyen csávók meg kihasználják csak, sorra dönti meg mind, aztán teszik lapátra. A végén meg elkesseredik és nem lesz egy korrekt őszinte kapcsolata. (majd elmondhatja magáról, mekkora kurv@ volt).
    Egyszóval: Felejtsd el, helyezd háttérbe, lehet Ő fog kaparni utánad (akkor a tiéd lesz)! Ha meg nem, hát nem! Cseppet se búsulj! Száz meg száz csaj után fogsz tudni még loholni. Időd lesz rá, mint a tenger. És az elsőnél sem szabad leragadni! Válogatni kell, tapasztalni, megismerni jó párat, majd utána leragadni egynél és elkötelezni magad. Amíg fiatal vagy éld az életed (ne fűvel és öngyilkossággal), buli, csajozni ezerrel, szórakozni, haverkodni (de most még inkább a tanulásra koncentrálni), és mindenzt inkább akkor, ha már elkezdesz dolgozni és lesz pénzed, nem tanulni kell és nem vagy keresőképtelen. Addig ráér. Semmit se veszítesz.

    (látod a nevem? nekem 8 éves kapcsolatom ment tönkre, 1 perc alatt, első nőm volt, házasodni, megállapodni nem nagyon akartam... meg is lett a vége, pár hónapig magam alatt voltam, de rájöttem, egy percig se szabad búsulni. Egy nő után se szabad sírni. Azt hittem nem lesz soha többé barátnőm, egyedül maradok, depis lettem. De elkondolkodtam és kitörtem. Én sem vagyok izmos, se pénzes, se macho. De volt 2 évem! Tudod hány barátnőm volt? (nem írom le, mert jön a flame) Álmodni sem mertem volna róla! Ha hiszed, ha nem, békéscsabáról, szegedről, kecskemétről, pécs mellől, szombathelyről csajok jöttek!!!! érted??? jöttek!!! Hogy velem legyenek 1 hetet, napot, (én alig ha mentem messzebb szszmiklósnál, dunakeszinél) stb... Kalandok ezerrel. Meg se tudom számolni hány nővel voltam! A 19 évestől kezdve a 37 éves-ig mindenfélével. Rengeteget tapasztaltam, tanultam az egészből! Már megállapodtam, pont tegnap volt, hogy egy éve komoly, korrekt, őszinte kapcsolatban vagyok egy hölgyel, akit imádok, szeretek, aki engem is úgyszintén, aki úgy szeret, ahogy és amilyen vagyok és nem a színjátékért, aki elfogadja, hogy nem vagyok macho, swag, izmos, bmw-s gazdag raj csávó.)
    Bocs, hosszú lett.
    Tegyél le róla, éld az életed. Csajok meg vannak mindenfelé. Bármelyik meghódítható. És lehet (sőt biztos) találsz annál a lánynál is 100x jobbat, szebbet, okosabbat, biztosabbat, érettebbet, korrektebbet, határozottabbat. ;) Fel a fejjel. Egy nő után sem szabad sírni egy percet sem! Amelyik meg megy, hát menjen, amelyiket meg lehet vinni, hát vigyék!