A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
szia admi,
gondolom nem olvastad vegig az egesz elozmenyt, meg is ertem, fel nap lenne. :) a savszelbeirasos rendszer egyik nagy vivmanya hogy ahogy te is irtad az igazankorlatozottak a valos savszelt irhatjak be. pl egy /256 chello lekorlaztozott allapotban kevesebb slotot adhat, ha nem teszi ugyis kickelodik mert feltunoen lassu. az egyetemi koleszos netek ugyet egyertelmuen megoldja.
nos, a tobbszalu kliensek meg csak a matrixon igazan ajanlottak, mashol kevesbe (nalunk tiltottak). mire kijon megbizhato tobbszalas meglesz az uj slotszabaly, nem ahhoz fognak hozzaszokni az embeerek hogy 20 szalon 1-2K-val, hanem ahhoz hogy 5 szalon 5K-val huzzanak. az egyszalashoz kepest ez is elorehaladas, nem akarom ujra leirni sokat fejtegettem mar itt hogy miert nem vezet a modszer kronikus slothianyhoz (matematikailag nem vezethet #11321). a nagyonnagyon sok kapcsolat (mondjuk 10 file letolteset allitod be es mindegyik 10 szalon akar csepegni) nem tesz jot a gepednek, nem erre talaltak ki xpt sem, nem mindenkinek van otthon serverarchitekturas procija.
" Megoldás: vagy növelni a slotszámot, vagy tiltani a többszálú klienseket." A tobbszalu kliens tiltasaban benne vagyok, LOL, hiszen pont Ti ajanlgatjatok oket pedig meg nagyon sok koztuk a hibakat produkalo buta kliens. A slotszam novelesevel meg nem erunk celt. CÉL: ne legyenek parszaz bites letoltesek,(es legyen ellenorizheto a sebesseg. )
ha 64kbit/secre =8K kersz 6 slotot, ami most gyakori, akkor 1,33 jut szalankent elmeletben, valosagban egyikre jut 4-5 a tobbire 1 alatt, foleg ha meg ad extra slotot es az ellenorzo botod ezen felul akar listat tolteni. igy az "1K-ra korlatozott /64k" es a "nemkorlatozott /64k" tulkepp felismerhetetlensegig hasonlit. (nem, nem celom tippeket adni...)ha /64kra 2 slotot kersz, es a probatoltes soran 1K alatt huzol akkor igen valoszinu hogy jogosan kickelsz. 4slot eseten mar megint nem biztositottad a jo sebesseget. ha javaslatod szerint 6-nal is tobb slotot kersz....megjegyzem a tul lassu kapcsolatok szakadoznak is, a hubproginak se jo ha 3 percenkent ujra kell kozvetitenie a kapcsolatokat a peerek kozt.
ugy latom hogy a min 2K/slot aranyszabalyban , amit a legelso hozzaszolasomban is irtam, egyetert mindenki. Az extra slotok, rosszul beallitott O: ertekek (sebesseg ami alatt uj slotot ad), pillanatnyi netes fennakadasok, stb kovetkezteben akkor jon majd ki a biztos 1K feletti de 90%ban 2K feletti toltes, ha a 4K/slot erteket celozzuk be. azonban eleg biztosan ugy tunik, hogy a feltoltesi sebesseg novekedesevel ezt a min erteket is novelni kell, az 1M net azert ne adjon 32 slotot (ez lenne 4Knkent), remelem nem kell fejtegetnem hogy miert.