• Zerg
    Latom szeretsz tulzasokba esni, es szerenysegbol sem szabtak szuken...
    "Tobb szaz gepet latok havonta belulrol is, en tudom, hogy mirol beszelek."

Ensem ugykezdem, hogy milyen kibaszott profi vagyok, es nekem van igazam. Ez stilus picit fura, de elfogadom, Te ilyen vagy.

"Csak allatira unalmas ez az allando hulye aki nem amd-t vesz duma."

Aruld mar el hol irtam en ilyet?!
    Tavol alljon tolem, hogy efele marhasagot irjak!!!

"keretik toleralni a masik oldal:) velemenyet is. UFF:)"

Mar megbocsass, lehet hogy toleralatlannak tuntem, de en csak lereagaltam azt a tomenytelen tulzast amit irtal. Olvasd el kerlek ismet amit akkor irtam, es olvasd el a sajat hozzaszolasod is! En megprobaltalak felhomalyositani, hogy csak azert mert tulzasokba esel, attol meg nem lesz igazad, maximum nevetsegesse valsz. Abszoludt nem sertesnek szantam amit irtam. Ha megis sertonek erezted volna, akkor sajnalom!

"Tobb ismerosom allt vissza amd-rol intel-re (ez alatt gyari Intel mobo ertendo), s mind ver profi volt, szervizesek stb., mert messze ez a platform a problemamentesebb."

Megint ki minosit kit? A Te irasodbol az veheto ki, hogy aki AMD-t vesz az egy kokler amator. Ezt meg en utasitom vissza! Sot kuld el ezt a "ragyogo nezeted" pl. az Anand-nak, mivel ok is AMD alapu szervereket uzemeltetnek. Ha nekik nem sikerul az ellenkezojerol meggyozniuk, akkor erdeklodj az Electronic Arts-nal, esetleg a Mercedes-Benz-nel, vagy a Samsung-nal... Ok is kokler gondolom, csak azert mert AMD-re alltak(allnak) at. Kerlek megegyszer Ne minosits senkit!
    Azt, hogy egy Intel platform messze problemamentesebb lene, azt erosen vitatom, de nem akarom teljesen OFF-olni a topikot, ezert ebbe nem bonyolodok bele...