• tomcs
    #20
    ez a cell-es dolog honnan van? ezt en is elolvasnam bar nem vagyok konzolos de technikailag 1 kicsit erdekel. az meg hogy sony mennyire ert a sw fejleszteshez majd elvalik. sajat cucchoz firmware-t gyartani vagy egy rendes operacios rendszert ilyen beepitett kepessegekkel megirni mindenesetre nem ugyanaz. mondjuk aibo-val el lehettek 1 ideig de hat ma tudomasom szerint nincs olyan gep amivel meg lehet valositani valoban "intelligens" mukodest, persze felhasznaloi oldalrol az is intelligensnek szamit ami annak latszik.
    mindamellett meg minek fikazni a windowst, eddig a vilagon senki nem tudott olyat csinalni amire egyontetuen azt lehet mondani hogy jobb. os/2 szarnak se kell, linux eddig szigoruan csak profiknak, stb. mac meg nagyon nagyon draga a kis gepecskeivel egyutt akarmilyen dizajnos is.
    mellesleg meg egy kicsit szkeptikus is vagyok ezzel a vezereljunk mindent a gepunkkel dologgal, nem szeretnek arra ebredni hogy valami brazil hekker elarasztotta a furdomet es a konyha meg langokban.