mi történt a cd galaxis oldalával? egyáltalán nem jön be?!?!?!
  • Garfield
    #27
    Régesrég megvan.

    De egészen más az, amikor a dobozt a kezedbe veszed, benne az eredeti CD-vel, doksival; valahogy úgy, ahogy Efreet leírta. Teljesen más a hangulata egy bolti audio CD-nek is, mint egy könyvtárnak a vinyón, benne ugyanazon album MP3-ban. Mostanában én is csak azért szoktam le az audio CD-kről, mert olyan albumokat töltök le, ami vagy nem kapható Magyarországon, vagy a csillagos ég felett van két szinttel az ára.

    Tudod, amikor szóba kerül az illegális szoftverhasználat, mindenki habzó szájjal nekiugrik a szoftvergyártóknak, hogy azért lop mindenki, mert qrva drága. Hát ez egy nagy süketelés. Itt mentalitásról van szó, korántsem pénzről. Mert hogy az ilyen viták után a levelezőlistámon olvasom, hogy valaki egy magyar fejlesztésű szoftverhez keres törést; regisztrációja 800 forint.

    Nohát szerintem egy f*sza kis játék az UT, megéri a 3000 forintot. Sőt, nekem meg fogja érni a 3000 forint a WinXP+OfficeXP-re is a Campus License Agreement keretében.
    És az elkövetkezendő 3 évben minden főiskolást és egyetemistát gúnyos kacajjal fogok elküldeni a halál f*szába, ha azt meri mondani, hogy azért használ lopott Windowst, mert nincs rá pénze...

    Én komolyan gondolom azt, hogy azért nem veszem meg, mert nincs rá pénzem; de ha van, akkor miért ne tegyem meg?