• shabba
    Na persze csak így látatlanban. Hisz előitélet rulez, mi? Esetleg már láttad azt a lealázott képminőséget?

Egyébként ha hozzák a kártyák a megsaccolt specifikációkat akkor elég elkeserítőek lesz, legalábbis szerintem. Az örök problémát, a korlátozó tényezőt, vagyis a memóriaszávszélt egyik sem emeli túlzottan. Az R300 dupla annyi pipeal igérik és 30%-al magasabb órajelen, és mindezt 10%-al magasabb memória fogja kiszolgálni, mert 300 DDR-nél ma úgy sem találnak gyorsabbat a piacon, pláne nem megfizethetőt. És ez igaz a GF4-re is 1.5x több pipe +25% órajel, a 700 memória pedig szerintem jó lesz ha 600-es lesz. Meg ez az egész korábban kiadott pletykák, amit Laaleee bemásolt ide, hogy egy termékcsaládon belül öt különböző termék lesz, egy kicsit nagyon nevetséges. Ennyire nem hülye az nVidia hogy házon belül konkuráljon. Soha nem futtattak kettőnél többet egyszerre, szerintem most sem lesz másként. Én az 500-asnak és a 440-nek adok esélyt, de szirentem a 440-es nem kap ilyen magas core frekit.