SB AWE 64 saplerate gondok 45 kHz felett
-
"Az AWE 64 speaker kimenetére DIRECT van rákötve 2 db 25W-os PASSZÍV hangfalam, és max hangerőn megrezegteti a duplaüveget az ablakomban :)"
Naná, mert hát az AWE64 volt az utolsó Creative kártya, amibe "built-in" erősítőt építettek, konkrétan egy RMS 4W-os amplifier-t. Az AWE64 óta teljesen leálltak vele, a nyekenyóka SB128-ban már híre-hamva se volt s "természetesen" azóta sem.
Minél inkább belegobdolok, annál inkább nem értem a Creative-ot, hogy miért kellett teljesen elvetni az AWE64 ágat és kellett visszatérni a tisztán SB16-os csökevényekhez (jójó, tudom, hogy az AWE64 magja is az volt, de hát milyen hullámtáblával és milyen extra-szolgáltatásokkal a kártyán! Az nívó volt, egy minőségi szint, erre azt kidobták a szemétbe és jöhetett az ultrafos SB128, majd azt követően a Live!-ok, melyekre rá kellett volna írni szerintem: Warning! Warning! DOS USE IS FORBIDDEN! NO DOS!...
, már elnézést) ?!
Nem baj, igaz, hogy használni már nem tudom a gépben, de megválni se fogok tőle soha. Már be is szereztem mellé egy elegáns piros NYÁK-os GUS-t, meg valamilyen Crystal-t és most a falamat fogják díszíteni, természetesen az AWE64-el a közepén.