1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    A film amit most láttam..

Walking on Sunshine (Séta a napfényben) 2014 IMDb

Viszonyítási alapként a Mamma Mia! és a Kaliforniai álom filmeket tekintettem..
    Nagy valószínűséggel az előbbi film kedvelőinek fog jobban tetszeni ez az alkotás,
    illetve én úgy fogalmaznék, talán mindenkinek tetszhet, aki kedveli a 80-as évek egykori slágereit
    Kezdem is rögtön a lemezen található opciókkal (netről lekapott verziók esetén most nem vagyok kompetens) DD 5.1 angol és DD 5.1 magyar szinkron.

Itt és most már le is szögezem, kivételesen egy JÓ hazai szinkronhoz lehet szerencsénk..
    Tehát senkit sem fog semmiféle hátrány érni, ha akár magyarul is nézné.. de szerintem erről döntsön mindenki saját belátása szerint..

Maga a film követve a Mamma Mia! által kitaposott ösvényt, kiváló zenei alapokra épít, aminek közel 99%át az én korosztályom egészen biztosan, a fiatalabbak pedig javarészt biztosan ismerik. Nem is meglepő, hogy kívülről fújtam az egykori nagy slágereket amint felhangzottak sorban
    Nem túl rég pár SG-s kollégával épp azon elmélkedtünk, hogy a 80-as évek akkor még csak sztereóban rögzített felvételeit milyen jó is lenne 5.1 stúdió maszterral meghallgatni. Nekik most innen üzenem: itt a remek alkalom

Ha a képzeletbeli skálát egy 5-ösre lövöm most be maxra, ez máris egy erős 4-est ér nálam (tehát 4/5), ami csak azért nem 5, mert azt az idén bemutatásra kerülő Sose hagyjuk ABBA! című filmre tartogatom..

u.i.: kedvenc jelenetem a "Balatoni Világossal" történő csajos koccintás a tengerparton. Szerencsére nem kóla volt. Tehát már nem csak az igazi férfiak isznak sört
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.02.16. 08:22:38