1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • stargatelost
    J.J. Abramsnak megvan a koncepció? Max az, hogy legközelebb melyik filmre húzza rá a Cloverfield nevet, ami nem is ennek készült alapból. Meg igazából köze sincs sok hozzá már, az ő produkciós cége is beszáll pénzzel, de ennyi. Nekem semmi bajom nem volt a filmmel, de annyira látszott, hogy utólag rakosgatták bele a Cloverfield kapcsokat, a földi jelenetek is utóforgatva lettek, gondolom amikor eldőlt, hogy akkor ez is Cloverfield film lesz.
    Onnantól, hogy mondta az ürge a tévéadásban, hogy múlt, jelen, jövő és szörnyek (milyen érdekes, hogy pont eltalálta egy nutjob, mi fog történni, sztem ez volt a legerőltetettebb kapocs), bármilyen filmre rá lehet húzni majd a Cloverfieldet. Elvileg egy világháborús lesz a következő.
    Lehet negatív voltam, de én is ugyanúgy várom a következőt, viszont csodát, meg koncepciót ettől aztán ne várjál :)