[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ház az erdő mélyén IMDB 7,0
Szerintem nagyon egyedi ötlete volt ez ennek a horrorfilmnek nem nevezhető dolognak. Főleg hogy már az elején se gondolja magát horrornak a film, inkább egy kicsit parodizálja magát. Talán pont ezért működik jól. Az alap koncepció meg zseniális. A film közepéig kicsit úgy éreztem, hogy többet is ki lehetett volna hozni a filmből, aztán teljes mértékben kielégítik a kíváncsiságom. Szerintem jár a 7,0 de legyen
8/10
Rush IMDB 8,1
Végzettségemből és hobbimból adódólag elég furcsa, hogy kimaradt ez a film, főleg mert a hangeffektek miatt állítólag moziba zseniális volt ez a film anno. A látványvilág jó volt, a színészeknek ugyan nem kellett nagy alakítást csinálni, de ahol kellett ott sikerült hozni amit kell. A sztori nyilván a valós történet miatt jobban üt és egy egyébként is heroikus időszakáról beszélünk a forma1-nek. Ami nem tetszett, az szakmai. Vagy a szinkron lett megint elbaltázva, bár általában itt szokott lenni a gond, nem az alap filmmel, de magyaráztak benne 1-2 szer olyanokat, hogy fogtam a fejem. De ezt betudom a "jó magyar" szinkronnak.... A feelinget és mást tekintve is jó a film
8,5/10
Tór: Ragnarök IMDB 8,0
Ez egy képregényfilm. Igen, az. Vicces, látványos, szórakoztató. Nem éreztem azt amit itt olvastam, hogy túl poénos lett, miért kellett Tór-t poén figurává tenni. Már nagyon régen nem komoly karakter. Az első filmeiben se volt az, bár ott próbáltak neki valami kis isteni tekintélyt kovácsolni, de ez már az evendzsersz filmekben se volt már meg, szóval szerintem teljesen rendben volt. Sztori se nagy eresztés, de hát ide nem is az kell, mindenesetre nem értem a 8-as imdb-t, mert annyira nem hagyott mély nyomot.
7/10