1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    The Witch
    A New-England Folktale

Mit néztem most meg?
    Rettentően nyomasztó 1,5 óra, ahol az utolsó fél órában rendre a TV-re kiabáltam: "Miaf..?". A Split után kíváncsi voltam Anya Taylor-Joy további szerepeire, csak ezért került ez a film is terítékre. A filmről elsősorban csak annyit, hogy korabeli (Amerikai gyarmatosítása időszak elején) boszorkány történetekből összegyúrt, számomra teljesen egyedi, elsősorban hangulati elemekkel feszültség keltő horror film, melyhez hasonlót így hirtelenjében nem tudok mondani.

Nagy elvárással azért nem ülnék neki, mert sokkal többet nem nyújt. Jó de az idegeket kikészítő karakterek, az eredendő bűn, a megtisztulás, vezeklés, elátkozás körüli történet elemek, némi vér de inkább csak sötétség és zajok az erdőből. Nem lesz a klasszikusok között, és bár a kedvem most így a megnézése után elég nyomasztó, úgy érzem kár lett volna kihagyni.

De egy whisky azért most jól fog esni.

Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2018.01.07. 20:13:14