1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Látom mindenkinek húzós lett az év eleje..és csak én érek rá filmeket nézni

Supercondriaque (Szuper-hipochonder) 2014 IMDb

Dobok spoiler alatt egy jó szinkronos trailert is, ami közel sem lövi le az összes poént..

A Pathé vállalat kezei alól került ki eme nemes alkotás is, ami logón mindig mosolyogni szoktam ha látom.
    A szóról egyből a magyar patetikus ugrik be, de persze semmi köze hozzá. Mert a patetikus az franciául pathétique.
    Ha meg angolra fordítanád, a pathetic-et dobja a "gép"..de az angol pathetic az meg ugye magyarul "szánalmas" és nem patetikus

Szóval a Pathé logó miatt máris jó hangulatban indult a film. Kivételesen most az előzetes alapján választottam a filmet..
    A kis fura meghatározhatatlan arcképű Dany Boon-t eddig még csak a 2012-es Véletlen boldogságban láttam, ami 4 díjat közben be is zsebelt.
    A Szuper-hipochonder egyetlen díjat sem kapott ugyan, de ettől még egy pofátlanul vicces alkotás lett.
    Könnyeimmel küszködtem a patkányos jelenetnél, az nagyon durva volt
    Kétséget kizáróan ez is többször nézős lesz nálam, és egyúttal viszi is részemről idén az első..
    10/10.-et.
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.01.05. 10:10:01