1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #98660
    A sólyom végveszélyben Extended

Bár nem látom miért kellett pár perccel megtoldani az eredetit, mikor szinte semmi lényegeset nem tett hozzá. Itt-ott árnyalt karaktereket, de nem igazán számít. De ettől függetlenül még mindig az egyik legjobb háborús film. Nagyszerű jelenetekkel, zenével és karakterekkel. És most kiszúrtam, hogy még a Coster-Waldau (Szőr Jaime a Trónok Harcából) is szerepel benne egy rövidet. Hihetetlen mennyien a színész gárdából futottak be kisebb-nagyobb karriert hollywoodban azóta...

9/10

Stranger Than Fiction (Felforgatókönyv)

Az egyik személyes kedvencem ez a film. Kissé bugyuta és lehet benne találni hibákat, de ez az a film, amit bármikor megtudok nézni. Ferrell és Gyllenhaal párosa nagy aranyos, imádom nézni őket. És a sztori is egészen eredeti. Fantasztikus film...

8/10

The Whole Truth (A teljes igazság)

Unalmamba raktam be, de a végére kiderült, hogy ez nem is egy olyan rossz film. A tárgyalótermi dráma és a történet szép lassan behúzott és kíváncsivá tett, hogy mi az igazság a végén. Bár kissé úgy érzem csaltak a készítők, de talán nincs igazam. Egyet mindenképp megér.

6/10

Blade Runner 2049

Nem igazán tudom mit gondoljak. De azt hiszem, hogy jó volt. Kellenek az ilyen filmek is, amik nem csak arról szólnak, hogy mindent szét lövünk. Mert látom magam előtt, hogy más rendezővel ez a projekt milyen generic blockbusterbe fulladt volna. Autós üldözés, hatalmas lövöldözések és leamortizáljuk a várost. Helyette egy sokkal érdekesebb történetet kaptunk, ami talán lehetett volna erősebb is, de így is megelégedtem vele.

7/10

Az utolsó akcióhős

"Mert én vagyok a nagy komédiás Arnold Braunschweiger..."

9/10