1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #98537
    Dunkirk

FÖl voltam készülve, egy újabb 3 órás Nolan zuhatagra, erre még 2 óra sem volt. Meglepett :D De aztán a film hozta a kötelezőt. Azt hittem, hogy ez a nem túl hagyományos történetmesélés majd zavaró lesz, de jól vezetgette a dolgokat és szépen fésülte össze a történeteket. Tengeren és vízen kellő feszültséget hozott a sztori, de a szárazföld eléggé elmaradt a várakozásoktól. Egyrészt nem tetszett, hogy ennyire szótlanul jártak keltek a főhősök. Persze van rá magyarázat, de akkor sem tetszik. Értem, hogy próbálta a vizualitásokra terelni a figyelmet, de nekem ez így nem tetszik. Másrészt meg nem igazán érződött végig, hogy a parton milyen szorongatott helyzetben vannak. Talán 1-2x bombázták a partot, néha lőttek párat, de igazából nem jött át, hogy itt kurva nagy baj van. Álldogáltak a parton és várták a hajókat, oszt ennyi. A légi ütközetek és a tengeri dráma sokkal érdekesebb volt. De összességében azért egy nagyon jó film.

Viszont ha egy film IMAX kamerát használ, akkor használják már az elejétől a végéig, mert ez így rohadt idegesítő egy idő után, hogy szinte jeleneteként váltakozik a képarány. Ha meg nem lehet minden helyzetben, akkor ne használják...

8/10
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2017.12.21. 16:56:12