[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Kommentedet olvasván, csak előszedtem Az ébredő Erőt..bár inkább hallgattam volna rád 
Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (Az ébredő Erő) 2015 IMDb
Gyorsan tisztázom is, hogy csupán 1 óra húszon-valahány percet bírtam végignézni ebből..pontosan addig a jelenetig tartottam ki, amíg a maszkos ürge (Hangszóró fia) elkezd fénykardozni az erdőben a tökös csajszival, aki a fekete ipsébe van beleesve, csak még maga sem tudja..tudjátok, akinek az a guruló gömbdroidja is van..vagy lett időközben..
Egy pozitívumot tudnék hirtelen kiemelni, a játékbarlangos jelenetet, amit bevallom minden epizódban vártam már az Új Remény óta, ami csak nálunk Csillagok háborújaként futott..
Szóval mindent összevetve: tán még ilyet sosem írtam, de ez gagyi volt, a magyar szinkronmunka is kaka, még az a szerencse, hogy ezt lemezen ajándékba vettem, így tovább is battyog tőlem.
Még nem döntöttem el, egyáltalán végignézem é a maradék 1 órát..
Így nem is pontozok most..
Need for Speed 2014 IMDb
A játékot imádtam a kezdetektől
Amit nem értek: hogyhogy ez csak 6,5-ön áll, míg a számomra sokkal gagyibb SW7 meg már 8,1-en? Durva..
Full egy szereplőt sem ismertem a csajszin kívül, aki még mindig dögös (Imogen Poots)
Röviden, aki nem látta még: Villanykörte fejű Will (aki mellesleg Tobey) meg pár romagyerekre emlékeztető olaszos macsó kikupál egy Mustang-ot (persze nem mutatják, mert ők igazából csak színészek és fingjuk sincs az autószereléshez
) amit egy milliárdos megvesz 2.7 milláért..aztán majdnem van piff-puff, de mégsem, van helyette reccsenő csont és repkedő autóalkatrészek, na meg dögös szinkron és zajhangok (kárpótlásul az SW7-ért) aztán van még sitt ártatlanul, meg van bosszúvágy és persze verseny is.
Na kinyeri meg? Aki még nem tudja, az inkább nézze meg
Számomra csak egyszer nézős, de annak jó.
Legyen 10/5 (Poots miatt,mert nélküle csak 4 lenne)
Most pihenésképpen visszavonulok és megnézem vagy századjára ezt..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
..amit valamiért még mindig nem tudtam megunni