[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Utolsó Jedik:
Nekem ez a film nagyon bejött.
Én SW fan vagyok, és számomra az Ébredő erő hatalmas csalódás volt. Amikor kijöttem arról a filmről nagyon szomorú voltam és dühös is, hogy 30 év alatt erre futotta csak.
Ettől a filmtől is féltem, de már úgy ültem be hogy nem érdekel mi lesz, biztos megint csinálnak egy látványos de semmitmondó filmet mert évek óta ez a divat. Attól is féltem hogy egy vígjáték lesz, mert sok olyan kritikát olvastam hogy túlzásba vitték a humort a filmben. Szerencsére egyik sem jött be, pont jó az arány.
Van persze sok apróság ami nem tetszik, van ahol fogtam a fejem hogy 'hát ez meg így hogy'SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pl. amikor Leiát kiszippantja a robbanás az űrbe, ott megfagyva lebeg egy kicsit (-270 fok ugye), utána kinyitja a szemét, megrázza magát, aztán visszalebeg az űrhajóba(???!!). Itt majdnem röhögtem mert egy az egyben a Coppola féle Drakula jutott asz eszembe, ő lebegett hasonlóan.
De ennek ellenére is nagyot nőtt a szememben a rendező, szerintem jól lezárta a régi trilógiát és átadta a stafétát asz újaknak.
9/10 pont nálam
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.12.21. 08:26:09