[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Girl With All The Gifts
Azoknak mondom, akik még nem nézték meg a trailert. Ne is nézzétek meg! Spoileres mint állat. Én még tavaly láttam a bemutatót, amikor kijött. Rendesen el is felejtettem. Csak annyi maradt meg, hogy valami tolószékes-gyerkőcös film, meg még minthaSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!zombik is lettek volna benne
Be is készítettem magamnak a chipset, hogy akkor lássuk... és az első falat a filmcím megjelenéséig (az első kb 2-3perc) a számban is maradt. Rágni is elfelejtettem. Az egész nyitó szitu a tolószékekkel, katonákkal, a kiscsaj kimért-mosolygós udvariasságával és azzal zenével, az úgy nagyon rendben van!
Hellyel-közzel tartja is ezt a színvonalat. Az összképet nálam 3 dolog rontja.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. A zombis filmekben kötelező "elosonunk közöttük, mert nem észlelnek minket" klisé.
2. Ez inkább megvalósításbeli gond. A kiéhezettek maszkja gagyi. Mintha csak sárral lennének bekenve. Értem én, hogy 30-40statisztának nem lehet mindnek profi 100milliós maszkot vagy CGI-t csinálni, de akkor is .
3. Amikor leverte a "T-betűsök" alfahímjét. Az az egész jelentsor ott, (nekem) röhejes volt
Ezeket leszámítva teljesen jó és nézhető alkotás. Nekem tetszett.
7/10