1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Prof William
    The Girl With All The Gifts (2016)

Még egy film aminél TILOS elolvasni a fülszöveget vagy utánanézni, hogy miről is szól. Már az is veszettül spoileres ha a film magyar címét elolvasod. Én szerencsére nem tudtam róla semmit így különösen élveztem az első fél órát, míg találgattam hogy mi a fene is folyhat itt.

Amikor végre szűk fél óra múlva kiderül hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ez egy zombifilm egy kicsit elkedvetlenedtem, hogy "na ne már megint"
    de szerencsére a történet nem követte a szokásos kliséket.

Nekem egyértelműen a
    Last of Us c. játék ugrott be hiszen itt is egy gomba volt a ludas, aminek különböző fejlődési fázisai voltak.

Meglepően intelligens volt a sztori, ahogy lassan adagolta az információkat. Tetszett hogy a részletekre is figyeltek, pl amikor
    az elvadult gyereknél mindegyik volt egy T szerű jel ami mutatta, hogy valami kezdetleges törzsbe szerveződtek.

A végét
    én pozitívnak érzetem, hiszen végül is egy jobb erősebb emberi faj jött létre. Ezek a gyerekek a fejlődés egy új fázisai voltak és igazán érdekelt, volna hogy majd milyen civilizációt építenek ki.

Ha jól tudom ez is egy Young Adult könyvből készült de nem igazán látszik ez rajta + a film jó pár YA gyermekbetegség kihagyásával (semmire nem jó mellékszereplők, szerelmi szálak) jobbá tette az alapból is jó alapanyagot.

Egy szó mint száz igazán tetszett és ajánlom megnézsére. De csak úgy -hogy ha még lehetséges- ne nézzetek utána hogy miről szól.