1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    License to Wed (Nászfrász) 2007 IMDb

Robin Williams valahogy sosem lopta be magát a szívembe. Van valami abszurd a humorában, amit nem, vagy csak nehezen vesz be a gyomrom. De ettől függetlenül (és persze Mandy Moore dudái miatt is) végignéztem. Nem volt könnyű, mert John Krasinski is egy unszimpatikus alak, bár ettől még lehet a való életben jó arc is akár..
    Itt persze egy kis bosszantó pöcs volt, legalábbis a szerepe szerint. Az alapötlet nem rossz, szerintem is sokaknak jót tenne egy ilyesféle házasság előtti "tréning".
    Legyen 10/6.

Ladies Room (Női szakasz) 1999 IMDb

Úgy látszik, ma megtaláltam minden ellenszenves karaktert John Malkovich számomra egy átlagos színész..volt eddig.
    Ha láttatok már sz@r és unalmas filmet, akkor már tudjátok is ez milyen lett.
    Röviden: a kis kopasz piperkőc első nyilvános randira hívja a szőke szeretőjét egy színházba. Persze felbukkan a meg nem hívott feleség is, aki ráadásul még terhes is a kis kopasztól. Bonyodalmak nem nagyon vannak, szinte előre kikövetkeztettem a végkifejletet.
    10/1.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 (A galaxis őrzői 2.) IMDb

Többre és jobbra számítottam. Persze azért nem volt annyira rossz, de lehetett volna jobb is.
    Magam sem hittem volna, de.. karakterét szinte már megszerettem. Sajnáltam, hogy így távozott, de mint láthattuk a végén, jönni fog még..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az az életre keltő szék
    így van még remény..
    Ezt most el sem hiszem, hogy én írom, de majdnem feleslegesnek éreztem a 3D-t most kivételesen..ettől függetlenül,
    ez nálam egy 10/8 lett.

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.11.12. 18:33:25