[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
License to Wed (Nászfrász) 2007 IMDb
Robin Williams valahogy sosem lopta be magát a szívembe. Van valami abszurd a humorában, amit nem, vagy csak nehezen vesz be a gyomrom. De ettől függetlenül (és persze Mandy Moore dudái miatt is) végignéztem. Nem volt könnyű, mert John Krasinski is egy unszimpatikus alak, bár ettől még lehet a való életben jó arc is akár..
Itt persze egy kis bosszantó pöcs volt, legalábbis a szerepe szerint. Az alapötlet nem rossz, szerintem is sokaknak jót tenne egy ilyesféle házasság előtti "tréning".
Legyen 10/6.
Ladies Room (Női szakasz) 1999 IMDb
Úgy látszik, ma megtaláltam minden ellenszenves karaktert
John Malkovich számomra egy átlagos színész..volt eddig.
Ha láttatok már sz@r és unalmas filmet, akkor már tudjátok is ez milyen lett.
Röviden: a kis kopasz piperkőc első nyilvános randira hívja a szőke szeretőjét egy színházba. Persze felbukkan a meg nem hívott feleség is, aki ráadásul még terhes is a kis kopasztól. Bonyodalmak nem nagyon vannak, szinte előre kikövetkeztettem a végkifejletet.
10/1.
Guardians of the Galaxy Vol. 2 (A galaxis őrzői 2.) IMDb
Többre és jobbra számítottam. Persze azért nem volt annyira rossz, de lehetett volna jobb is.
Magam sem hittem volna, de..SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!karakterét szinte már megszerettem. Sajnáltam, hogy így távozott, de mint láthattuk a végén, jönni fog még..YonduSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!így van még remény..az az életre keltő szék
Ezt most el sem hiszem, hogy én írom, de majdnem feleslegesnek éreztem a 3D-t most kivételesen..ettől függetlenül,
ez nálam egy 10/8 lett.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.11.12. 18:33:25