1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #97983
    Halloween-i Horror Matiné:
    Két nem kifejezetten trancsírnak tűnő filmet választottam. A végére mindkettő az lett...

Get out (Tűnj el)

Nem kellett nagyon tájékozódni, ahhoz, hogy elég sokat halljak/olvasak errőől a filmről. Legalábbis a bemutatója idején elég sokat lehetett. Így aztán a történetet, az alap helyzetet leginkább, többé-kevésbé ismertem. Így aztán addig, míg szarba nem fordultak a dolgok, annyira nem volt nagy az érdeklődésem. Utána kezdődtek az érdekesebb dolgok amúgyis. Kicsit gyorsan vette az akadályokat a srác, de tetszett...

6/10

Lesson of the Evil

Takashi Miike egyike filmje, a 100-ból.
    Egy tanár az iskolai zaklatások után úgy dönt, hogy ideje az osztálynak leckét adnia. Emlékezetes lecke lett...
    Jó kis slasher cucc, de én másfajta horrorra számítottam, mert nem olvastam annyira utána, de nem igazán kellett csalódnom. Középen akadt egy kis probléma, de relatíve gyorsan elment ez a 2 óra. De jegyezzétek meg, hogyha esetleg filmet csinálnátok. Az álom jelenet az sohasem jó. Mégha király is a jelenet, akkor is baromság az egész...

6,5/10